Tegelfloor

Badkamertegels

Op zoek naar badkamertegels? Tegelfloor in Breda neemt u mee in de wondere wereld van badkamertegels. Voor elke badkamer en voor elke stijl kunnen wij de ideale badkamertegel leveren, in honderden verschillende maten en kleuren.

Badkamertegels mozaiek

Diverse soorten badkamertegels

Wij kunnen vele verschillende soorten badkamertegels leveren. Wilt u uw badkamer met mozaiek tegels gaan betegelen? Bekijk onze ruime collectie mozaiek tegels. Toch meer interesse in een elegante wandtegel? Ook deze kunnen wij voor u leveren. Op zoek naar een onderhoudsvrije tegel voor uw badkamer? Kies dan voor keramische vloertegels, welke perfect is in combinatie met vloerverwarming.

Welke badkamertegel u ook kiest, wij kunnen hem leveren. Ook al hebben wij een tegel niet op voorraad kunnen wij deze alsnog laten leveren aangezien wij direct bij de fabrikant inkopen. Op deze manier houden wij de prijzen ook laag.

Wandtegel voor badkamer

Kom langs in onze showroom in Breda

Bezoek onze showroom en wordt verrasd in de wereld van badkamertegels, wandtegels en vloertegels. Is het niet mogelijk om tijdens openingstijden langs te komen? Op afspraak komen wij graag buiten de openingstijden bij u langs. Maak vrijblijvend een afspraak via ons contactformulier, stuur een mail of bel ons op 076-5717699

Fir glans wit 30x60 gerectificeerd
wandtegels zelliges tegelbv
Fir mat wit 30x60
Uitgebreide collectie wandtegels voor de badkamer. Bekijk onze collectie.
A-color gold kolyma 20x20x4
Mozaiek Aquacolor
A-color normal Mozel 20x20x4
Mozaïek tegels geven uw badkamer een elegante uitstraling. Bekijk onze collectie online.