CEMENTTEGELS

CEMENTTEGELS

Wilt u een klassieke, of juist een art deco uitstraling geven aan uw huis? Cementtegels zijn uw uitkomst. Tegelfloor verkoopt zowel keramische patroontegels als handgemaakt cementtegels. laat u inspireren door alle tegels in onze showroom in Breda.

Waarom kiezen voor cementtegels?

Cementtegels geven elke ruimte een eigen, unieke uitstraling. Daarnaast hebben ze nog vele andere voordelen:

  • Ze zijn geschikt voor zowel vloeren als voor wanden.
  • Cementtegels zijn geschikt voor vloerverwarming.
  • Ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.
  • Geschikt voor vochtige ruimtes.
  • Cementtegels zijn duurzaam.

Het onderhoud van cementtegels

Uw vloer moet regelmatig voorzien worden van onderhoud, maar dit onderhoud bestaat vooral uit het stofzuigen en dweilen van de cementtegels. Het is geadviseerd de vloeren te reinigen met natuurzeep. De vloer af en toe wat impregneermiddel bij het poetswater toevoegen is aangeraden.

Maak uw eigen patroon

Wij leveren de cementtegels in maar liefst 47 verschillende kleuren, met bijbehorende hoeken, lijnen en plinten. Wilt u toch liever een eigen kleurencombinatie gaan maken, dan is dat ook zeker mogelijk. Wij adviseren u graag en helpen u graag mee met het creëren van uw eigen, originele patroon.

Cementtegels kopen bij Tegelfloor Breda

Al meer dan 10 jaar zijn wij bezig met tegelvloeren, in alle soorten en maten. Wij leveren alleen maar de beste vloertegelskeramisch parket of mozaïek tegels voor onze klanten.

Wij denken graag met u mee om uw vloeren zo goed mogelijk te kunnen leggen. Kom eens langs in onze showroom in Breda of maak een afspraak via ons contactformulier.

Geïnteresseerd in onze cementtegels?