DE MOOISTE TEGELS VOOR IN DE WOONKAMER

DE MOOISTE TEGELS VOOR IN DE WOONKAMER

Gaat je je woonkamer verbouwen of wil je gewoon eens helemaal iets anders? Kies eens voor tegels in de woonkamer! Met tegels kun je alle kanten op, je kunt er elke sfeer mee creëren die je in je huis wenst te hebben. Op deze pagina vind je de mooiste ideeën voor tegels in de woonkamer. Wil je ook graag tegels voor in de woonkamer kopen? Kom dan eens langs in onze showroom in Breda. Hier vind je de mooiste tegels voor in uw woonkamer, van de beste kwaliteit!

Keramische tegels voor in de woonkamer

Bij tegels in de woonkamer hoef je allang niet alleen maar aan plavuizen te denken. Het kan en mag allemaal een stuk stijlvoller en moderner! Daarom kun je bijvoorbeeld kiezen voor keramische tegels voor in de woonkamer. Keramische tegels in de woonkamer hebben heel veel voordelen. Het voornaamste voordeel is dat ze makkelijk te onderhouden zijn! Het grootste deel van het onderhoud valt namelijk al onder het dagelijkse of wekelijkse onderhoud, denk hierbij aan het dweilen en stofzuigen van de tegels. Heb je tijd voor een frisse lenteschoonmaak, neem dan ook eens de vloer mee. De keramische tegels kunnen in de woonkamer dan gereinigd worden met natuurzeep en/of impregneermiddel zodat ze er weer stralend bijliggen.

Bekijk hier onze woonkamer tegels

Tegels voor in de woonkamer met houtlook of betonlook

We hadden het al even over keramische tegels in de woonkamer. Grofweg heb je daarin twee keuzes: tegels met houtlook of tegels met betonlook. Kies je voor tegels met houtlook voor in de woonkamer, ook wel keramisch parket genoemd, dan creëert u daarmee een warme en gezellige sfeer! Het ziet eruit alsof u een authentieke houten vloer in de woonkamer hebt liggen, terwijl het gewoon tegels zijn! Zo profiteert u van de prachtige uitstraling van een houten vloer, maar heeft u geen last van het tijdrovende onderhoud dat daarbij komt kijken. Ga je voor een industriële, stoere look in de woonkamer? Dan kies je natuurlijk voor tegels met betonlook. Deze tegels geven je woonkamer de robuuste en moderne uitstraling die zo populair is!

Kleine tegels in de woonkamer

Bij tegels in de woonkamer denk je natuurlijk al vrij snel aan grote tegels, maar ook kleine tegels staan prachtig in de woonkamer! Hiermee kun je een opvallende uitstraling creëren. Bekijk eens de verschillende soorten patroontegels en mozaïektegels die echt de show zullen stelen! Je hebt dan geen opvallende meubelstukken of accessoires meer nodig; de vloer doet het werk voor je! Ben je benieuwd geworden en wil je onze woonkamertegels graag zelf komen bekijken, voelen en ervaren? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Breda.

Geïnteresseerd in onze vloertegels?