Tegelfloor

Goedkope tegels in Breda

Op zoek naar goedkope tegels in Breda? Hoogwaardige kwaliteit tegels hoeven niet duur te zijn, en Tegelfloor bewijs dit. Omdat wij direct van de fabrikanten inkopen en geen gebruik maken van tussenpersonen kunnen wij onze tegels veel voordeliger aanbieden. Daarnaast kiezen wij alleen maar voor de beste kwaliteit tegels zoals italiaanse keramische vloertegels, welke krasvast en vuurvast zijn. Ideaal voor elke woonruimte waar gespeeld, gewerkt of geleefd wordt.

Goedkope tegels van hoogwaardige kwaliteit

Goedkoop is niet altijd duurkoop, vooral niet bij Tegelfloor. Onze tegels kopen wij direct in bij fabrikanten, waardoor wij geen tussenpersonen hoeven te betalen. Dit zorgt ervoor dat wij onze tegels goedkoper aan u kunnen aanbieden!

Voor elke kamer en voor elk budget kunnen wij tegels leveren. Van grote wandtegels voor uw badkamer tot aan mozaïek patronen voor uw WC. Hebben wij een tegel niet op voorraad? Dan bestellen wij deze direct voor u. Omdat wij direct bij de fabrikant bestellen kunnen wij onze bestellingen veel sneller uitleveren aan onze klanten. Ziet u een tegel toch voor een lagere prijs bij de concurrent? Laat het ons weten en wij gaan direct kijken wat wij voor u kunnen doen.

Onze showroom in Breda is een pure inspiratiebron. Met meer dan 300 soorten tegels in alle kleuren en maten is de kans groot dat u uw tegel zal vinden. Wilt u toch een speciaal patroon gaan leggen? Dan gaan wij samen met u kijken welke tegel aan uw wensen voldoet.

Wat u ook voor tegel zoekt, bij Tegelfloor bent u aan het juiste adres voor goedkope tegels in Breda.

De beste keramische vloertegels

Keramische vloertegels zijn echte eyecatchers. Deze tegels zijn in vele patronen en kleuren verkrijgbaar en zorgen echt voor een prachtige look in uw kamers. Daarnaast hebben keramische vloertegels vele voordelen:

  • ze zijn krasvast en slijtvast;
  • omdat ze op hoge temperatuur gebakken zijn, zijn ze ook waterdicht en hebben ze geen kieren;
  • keramische vloertegels zijn erg geschikt voor vloerverwarming;
  • onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te reinigen met een stofdoek of dweil.

Voor goedkope vloertegels in Breda van hoge Italiaanse kwaliteit bent u bij Tegelfloor aan het juiste adres.

Goedkope vloertegels in Breda

Showroom met meer dan 300 soorten tegels

Onze showroom aan de Konijnenberg 38 in Breda staat vol met alle soorten en maten tegels. Kom eens langs en doe inspiratie op, of vindt u droomtegel voor uw vloeren. Wij voorzien u graag van advies. Een tegel gevonden die u eerst wil proberen? U krijgt van ons gratis een tegel mee zodat u zelf kan zien of deze in uw interieur past.

Wat uw wensen ook zijn, wij hebben voor elke kamer de ideale tegel.

 

Casatiles anderson light grey 90x90
Emil ceramica onsquare cemento 60x60
Novabell Tribeca-asfalto-75x75
Hoogwaardige kwaliteit tegels tegen scherpe prijzen