Houtlook tegels

Houtlook tegels kopen

Ideaal voor elke ruimte waar geleefd, gespeeld of gekookt wordt. Daarnaast is het een prachtige houtlook tegel, niet van echt hout te onderscheiden.

 

 

Houtlook tegels, warm en sfeervol

Elke tegel heeft een unieke afwerking. Een houtlook tegelvloer geeft een kamer een warm en sfeervol gevoel. De uitstraling van de hele kamer zal authentieker worden. Het gevoel dat je echt thuiskomt.

Onze houtlook tegels zijn verkrijgbaar in de formaten 15x60cm tot 30 x 180cm en zijn leverbaar in meer dan 40 kleuren en houtsoorten. Omdat wij direct bij de fabrikant inkopen zijn onze houtlook tegels erg scherp geprijsd en kunnen wij nagenoeg altijd uit voorraad leveren.

 

Neem een houtlook tegel mee op proef

Onze collectie houtlook tegels kunt u zien en ervaren in onze showroom in Breda. Wij kunnen tegels leveren voor elk budget. Heeft u een tegel gevonden die aan uw wensen voldoet, maar wilt u eerst kijken hoe het er thuis uit zal zien? Wij geven een houtlook tegel graag mee op proef zodat u zelf kunt oordelen. Toch niet de ideale houtlook tegel gevonden? Dan gaan wij voor je op zoek. Makkelijker kan het niet!