parkervoer tegelfloor

Keramisch parket

Met keramisch parket combineer je de looks van een houten vloer met de voordelen van en tegel. Dit parket heeft het allemaal! Tegelfloor kiest voor kwalitatief hoogstaand parket dat met veel zorg en aandacht wordt gemaakt en gelegd, en dat verkrijgbaar is voor eerlijke prijzen. Bijna iedere tegelstrook heeft een uniek patroon en het resultaat is vrijwel altijd verbluffend. Deze tegels hebben een sfeervolle en warme uitstraling en zijn niet van echt hout te onderscheiden. Keramisch parket kan gelegd worden in vrijwel elke ruimte, van de woonkamer tot de keuken en de badkamer.

Bekijk het assortiment

Keramische tegels voor een scherpe prijs

Wij leveren keramisch parket in alle kleuren en houtsoorten, voor een eerlijke prijs. Je vindt onze houtlook en betonlook tegels in verschillende formaten, oplopend van 15 x 60 cm tot 30 x 180 cm. Keramisch parket ook uitstekend te combineren met vloerverwarming, waardoor ze bijvoorbeeld ook ideaal zijn voor in de badkamer. Eerst zien, voelen en ervaren? Kom langs in onze in onze showroom in Breda en oordeel zelf.

houtlook tegels
houtlook tegels

Bekijk ons keramisch parket in Breda!

Keramisch parket tegels hebben dus uiteenlopende voordelen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het onderhoud van je vloer; lakken en schuren is verleden tijd! Met een dweil of stofdoek is de vloer zo schoongemaakt. Keramisch parket houdt daarnaast geen water vast en daarom is het ook ideaal om een warme uitstraling te creëren in de badkamer, woonkamer en keuken en u kunt bij ons altijd terecht voor uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs! Wij adviseren je graag over de verschillende soorten keramiek parket. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring en daardoor de juiste kennis in huis om je te voorzien van een goed advies. Daarnaast vind je bij ons ook andere soorten vloertegels en wandtegels. Je bent van harte welkom om onze houtlook tegels in onze showroom in Breda te komen bekijken, voelen en ervaren. Kom gerust eens langs! Je kunt ook een afspraak maken door het contactformulier in te vullen.

Keramisch parket: makkelijk te onderhouden

Keramisch parket moeten regelmatig van onderhoud worden voorzien. Echter valt dit onderhoud voor een groot deel al onder het dagelijkse of wekelijkse reguliere onderhoud, zoals het stofzuigen en dweilen van het keramisch parket. Naast het reguliere onderhoud is het aan te raden om de vloer te reinigen met natuurzeep en om af en toe wat impregneermiddel bij het poetswater toe te voegen. Zo houd je je vloeren stralend!

parkervoer tegelfloor

Met keramisch parket combineer je de looks van een houten vloer met de voordelen van en tegel. Dit parket heeft het allemaal! Tegelfloor kiest voor kwalitatief hoogstaand parket dat met veel zorg en aandacht wordt gemaakt en gelegd, en dat verkrijgbaar is voor eerlijke prijzen. Bijna iedere tegelstrook heeft een uniek patroon en het resultaat is vrijwel altijd verbluffend. Deze tegels hebben een sfeervolle en warme uitstraling en zijn niet van echt hout te onderscheiden.

houtlook tegels

Wij leveren keramisch parket in alle kleuren en houtsoorten, voor eerlijke prijzen. Je vindt onze tegels in verschillende formaten, oplopend van 15 x 60 cm tot 30 x 180 cm. Ze zijn ook uitstekend te combineren met vloerverwarming, waardoor ze bijvoorbeeld ook ideaal zijn voor in de badkamer. Eerst zien, voelen en ervaren? Kom langs in onze in onze showroom in Breda en oordeel zelf.

houtlook tegels

Keramisch parket tegels hebben dus uiteenlopende voordelen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het onderhoud van je vloer; lakken en schuren is verleden tijd! Met een dweil of stofdoek is de vloer zo schoongemaakt. Het houdt daarnaast geen water vast en daarom is het ook ideaal om een warme uitstraling te creëren in de badkamer, woonkamer en keuken. Bij ons kunt u altijd terecht voor uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs! Wij adviseren je graag over de verschillende soorten tegels. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring en daardoor de juiste kennis in huis om je te voorzien van een goed advies. Daarnaast vind je bij ons ook andere soorten vloertegels en wandtegels. Je bent van harte welkom om onze houtlook tegels in onze showroom in Breda te komen bekijken, voelen en ervaren. Kom gerust eens langs! Je kunt ook een afspraak maken door het contactformulier in te vullen.

keramisch parket moeten regelmatig van onderhoud worden voorzien. Echter valt dit onderhoud voor een groot deel al onder het dagelijkse of wekelijkse reguliere onderhoud, zoals het stofzuigen en dweilen van de patroon vloertegels. Naast het reguliere onderhoud is het aan te raden om de vloer te reinigen met natuurzeep en om af en toe wat impregneermiddel bij het poetswater toe te voegen. Zou houd je je vloeren stralend!

De voordelen van een keramisch parket

Er zijn veel verschillende voordelen van een keramisch parket. Door de prachtige houtlook lijkt het alsof je een echte houten vloer in je woning hebt liggen, terwijl je geen lasten hebt op het gebied van onderhoud die een echte houten vloer wel met zich meebrengt. Zo kun je zelfs de vloeren in je badkamer en keuken een houtlook geven met een keramisch parket! Op deze manier zul je echt helemaal tot rust komen in je badkamer door de warme uitstraling van het keramisch parket. Er zijn er nog meer voordelen op te noemen:

  • Het keramisch parket is slijtvast en krasvast;
  • Keramiek is vuurvast;
  • Leverbaar in verschillende kleuren en maten, waarbij elk stuk een unieke houtstructuur;
  • Geeft een warme en sfeervolle uitstraling;
  • Niet van echt hout te onderscheiden.