Tegelfloor

Keramische plavuizen

Op zoek naar keramische plavuizen? Bij Tegelfloor kunt u terecht voor plavuizen met een ouderwetse look, maar met de kwaliteit van nu.

Plavuizen zijn al van oudsher veelgebruikte tegels, met een klassieke uitstraling. Tegenwoordig worden de plavuizen niet meer gemaakt van klei net als vroeger, maar van keramiek. Deze keramische plavuizen hebben dezelfde klassieke uitstraling die je gewend bent van vroeger, maar dan wel met de eigenschappen en kwaliteit van een hedendaagse keramische tegel.

Keramische plavuizen

Waarom kiezen voor keramische plavuizen?

Keramische plavuizen zijn prachtig in klassieke of moderne wooninrichtingen en kunnen in praktisch alle kamers gelegd worden. Ze hebben de eigenschappen van keramische vloertegels en zorgen voor een prachtige uitstraling van uw vloer.

Keramische plavuizen zijn vuurvast en krasvast, zodat ze erg lang meekunnen. Daarnaast zijn ze erg onderhoudsvriendelijk en ideaal voor het gebruik van vloerverwarming. Binnen elke ruimte waar geleefd, gewerkt of gespeeld wordt kunnen keramische plavuizen prima tot hun recht komen.

Keramische plavuizen van Tegelfloor

Topkwaliteit keramische plavuizen tegen de laagste prijzen haal je bij Tegelfloor in Breda. Wij hebben meer dan 100 soorten keramische plavuizen en vloertegels, waarvan je een groot deel online kunt bekijken. Voor meer inspiratie ben je welkom in onze showroom aan de Konijnenberg 38 in Breda, waar je onze keramische plavuizen ook kunt voelen en ervaren. Wil je een tegel mee naar huis nemen om te kijken of het in je interieur past? Geen probleem, je krijgt van ons een tegel mee om te ervaren in je eigen woonruimte.

Bekijk onze adresgegevens en kom langs in onze showroom in Breda.

Casatiles anderson light grey 90x90
Emil ceramica onsquare cemento 60x60
Novabell Tribeca-asfalto-75x75
Bekijk een deel van onze collectie online