Keramische vloertegels

Waarom kiezen voor keramische vloertegels?

Bij Tegelfloor werken wij graag met Italiaanse vloertegels. Deze vloertegels worden op hoge temperatuur gebakken en daardoor nemen ze geen vuil op en zijn ze waterdicht. Hierdoor zijn keramische vloertegels voor iedere woonruimte geschikt. Door de veelzijdigheid zijn de tegels geschikt om op te werken, lopen, spelen en voor grotere invloeden zoals feestjes en partijen. Op onze keramische vloertegel collectie pagina krijgt u een impressie van ons ruime assortiment.

 

Keramische vloertegels zijn erg onderhoudsvriendelijk. Dankzij het bakproces zijn de tegels erg hard en slijtvast geworden. Ze bevatten geen kieren waar vuil tussen kan gaan zitten. De vloertegels kunt u gemakkelijk schoonmaken met een stofdoek, veger of dweil waardoor ze er weer uit zien als nieuw.

Duurzaam en slijtvast

Keramische vloertegels zijn erg duurzaam en onderscheiden zich op diverse punten ten opzichte van andere materialen. Zo zijn de vloertegels bestand tegen chemicaliën en invloeden van buitenaf. Daarnaast bestaan keramische vloertegels uit uitsluitend natuurlijke materialen zonder chemische of onnatuurlijke toevoegingen. De tegels zijn kleurvast, veilig en milieuvriendelijk. Dankzij de hardheid van het materiaal zullen de vloertegels ook nooit buigen of kromtrekken.

 

Keramische vloertegels bij Tegelfloor Breda

Met meer dan 10 jaar ervaring in de tegelbranche kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij verstand hebben van tegels. Door deze ervaring weten wij wat de trends zijn en waar wij de beste kwaliteit vloertegels, patroontegels of wandtegels voor u kunnen verkrijgen. Wij adviseren u graag over de soorten tegels, het zelf leggen of het eventueel laten leggen door een selectie deskundige tegelzetters waar wij mee samen werken. Wij van Tegelfloor hebben altijd een aantal mooie aanbiedingen in ons assortiment keramische vloertegels.

Neem contact met ons op via onze contactpagina of kom eens langs in onze showroom in Breda.