KEUKENTEGELS

KEUKENTEGELS

Keukentegels hoeven niet alleen maar praktisch te zijn. Keukentegels kunnen juist de gehele sfeer, uitstraling en stijl van een keuken bepalen. Daarom is het belangrijk, bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, dat u ook goed nadenkt over de tegels. Bij Tegelfloor in Breda vindt u gelukkig een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende soorten keukentegels.

Keukentegels voor de achterwand en vloer

Keukentegels voor de achterwand zijn erg belangrijk. Deze tegels beschermen de muur namelijk tegen gespetter vanuit potten en pannen. Tegels kunt u makkelijk schoonmaken en zo blijft uw keuken er mooi uitzien. Daarnaast heeft u natuurlijk ook tegels nodig voor de keukenvloer. Met keukentegels op de vloer kunt u natuurlijk alle kanten op. U kunt hier echt uw eigen stijl mee creëeren.

Mozaïek keukentegels

Geef uw keuken een unieke uitstraling met prachtige mozaïek tegels. Hiermee kunt u alle kanten op. Vaak kiest men met mozaïektegels voor dezelfde kleur in drie verschillende tinten, waardoor er een speelse maar toch luxe uitstraling ontstaat. Mozaïek keukentegels zijn er niet alleen in kleine, vierkante vorm. Ze zijn er bijvoorbeeld ook in ronde vormen. Deze mozaïek tegeltjes zien eruit als kiezels en geven uw keuken een rustgevende look. Mozaïek tegels in de keuken is weer eens wat anders en zorgt ervoor de uw keuken er uniek uitziet. Een echte eyecatcher waar iedereen positief verbaasd over zal zijn!

Keuken tegels met patroon

Gaat u voor een speels effect? Kies dan voor keuken tegels met patroon! Patroontegels kunnen uw keuken namelijk die heerlijke vintage uitstraling geven. Patroontegels voor in de keuken zijn er in eindeloze combinaties. Kunt u bij ons geen keuken tegels met patroon vinden dat u helemaal mooi vindt? Dat is geen probleem. U kunt bij ons namelijk uw eigen kleurencombinatie maken en daarmee uw eigen patroon creëren! Zo heeft u keuken tegels met uw eigen ontworpen patroon erop, hoe mooi is dat?

Design keuken tegels van Tegelfloor

Design vinden we bij Tegelfoor in Breda erg belangrijk, ook als het gaat om keuken tegels. Deze hoeven namelijk niet alleen maar praktisch te zijn en mogen vooral ook opvallen! Met onze design keuken tegels heeft u geen opvallende meubels meer nodig; de keukentegels doen al het werk. U kunt bij ons terecht voor design keuken tegels in verschillende kleuren en maten, van 10×10, 20×20 en 30×30 tot zo groot als keukentegels van 80×80 centimeter. Kom gerust eens langs in onze showroom om de design keuken tegels zelf te ervaren en te bekijken. De koffie staat voor u klaar!

Geïnteresseerd in onze vloertegels?