mozaiek

Mozaïek tegels

Mozaïek tegels zie je veel in wellnesscentra. Door deze unieke mozaïek tegels in je eigen badkamer te gebruiken, krijg je diezelfde sfeer en uitstraling. Maar ook in de keuken staan mozaïek tegels heel mooi; ze geven een uitgesproken kleuraccent. En de combinaties zijn eindeloos! Combineer verschillende kleuren of kies er eens voor om de kleine tegels te combineren met wat grotere wand- of vloertegels. Zo ontstaat een uniek en spannend effect.

Bekijk het assortiment

Verschillende soorten mozaïektegels

Je kunt bij Tegelfloor de mooiste mozaïek tegels kopen; bij ons heb je ruime keuze. Er zijn talloze kleuren en uitvoeringen en ze zijn zowel als wandtegels en als vloertegels te gebruiken. Naast de standaard vierkante tegeltjes, hebben we ook ronde tegeltjes en kiezels, ook wel pebbles genoemd. Mozaïek tegels hoeven zeker niet duur te zijn, bij ons vind je de tegels erg goedkoop. Ben je op zoek naar iets speciaals of ben je benieuwd welke mozaïek tegels het beste in jouw badkamer, keuken of toilet passen? Wij adviseren je graag en gaan vrijblijvend voor je op zoek.

mozaiek
mozaiek

Mozaïek tegels in je badkamer

In je badkamer wil je natuurlijk niet allerlei decoratiespulletjes en accessoires rond hebben slingeren. Een badkamer moet functioneel zijn, maar mag er zeker wel mooi uitzien. Met mozaïek tegels in je badkamer creëer je een unieke en prettige sfeer. Het is makkelijk aan te passen aan de stijl van je sanitair. Je kunt de meest originele en unieke patronen maken met deze badkamertegels van mozaïek. Maak je eigen beleving aan kleuren, tegeltjes en kiezels of combineer mozaïek tegels met grotere wandtegels of vloertegels voor een spannend effect.

Mozaïek tegels: weinig onderhoud

Een ander voordeel van deze unieke tegeltjes is dat ze, over het algemeen, weinig onderhoud vergen. Gebruik je ze in vochtige ruimtes, dan is het wel belangrijk dat het voegmiddel van de tegels twee keer geïmpregneerd wordt. Zo kunnen vuil en schimmel voorkomen worden. Tijdens het schoonmaken van de mozaïek tegels is het belangrijk om geen bijtende middelen of schoonmaakmiddelen met zure bestanddelen te gebruiken. Je kunt de tegels schoonmaken door er met een vochtige doek overheen te gaan, eventueel in combinatie met milde, alledaagse schoonmaakmiddelen.

Als je graag mozaïek tegels wil kopen, dan ben je aan het juiste adres bij Tegelfloor in Breda. Wij hebben namelijk al meer dan 10 jaar ervaring en leveren u enkel de beste tegels. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor mozaïek tegels, maar ook voor andere vloertegels en wandtegels, en bijvoorbeeld ook voor keramisch parket. Kom eens langs in onze showroom in Breda! We adviseren je daar graag en laten je graag de mogelijkheden zien. Je kunt ook een afspraak maken via ons contactformulier om onze mozaïek tegels te kopen.

pebbles
mozaiek

Mozaïek tegels zie je veel in wellnesscentra. Door deze unieke tegel in je eigen badkamer te gebruiken, krijg je diezelfde sfeer en uitstraling. Maar ook in de keuken staan mozaïektegels heel mooi; ze geven een uitgesproken kleuraccent. En de combinaties zijn eindeloos! Combineer verschillende kleuren of kies er eens voor om de kleine tegels te combineren met wat grotere wand- of vloertegels. Zo ontstaat een uniek en spannend effect.

mozaiek

Je vindt bij Tegelfloor een uitgebreid assortiment aan mozaïektegels; bij ons heb je ruime keuze. Er zijn talloze kleuren en uitvoeringen en ze zijn zowel als wandtegels en als vloertegels te gebruiken. Naast de standaard vierkante tegeltjes, hebben we ook ronde tegeltjes en kiezels, ook wel pebbles genoemd. Mozaïek hoeft zeker niet duur te zijn, bij ons vind je de tegels erg goedkoop. Ben je op zoek naar iets speciaals of ben je benieuwd welke tegeltjes het beste in jouw badkamer, keuken of toilet passen? Wij adviseren je graag en gaan vrijblijvend voor je op zoek.

mozaiek

Een ander voordeel van deze unieke tegeltjes is dat ze, over het algemeen, weinig onderhoud vergen. Gebruik je ze in vochtige ruimtes, dan is het wel belangrijk dat het voegmiddel van de tegels twee keer geïmpregneerd wordt. Zo kunnen vuil en schimmel voorkomen worden. Tijdens het schoonmaken van de tegels is het belangrijk om geen bijtende middelen of schoonmaakmiddelen met zure bestanddelen te gebruiken. Je kunt de tegels schoonmaken door er met een vochtige doek overheen te gaan, eventueel in combinatie met milde, alledaagse schoonmaakmiddelen.

Als je graag mozaïektegels wil kopen, dan ben je aan het juiste adres bij Tegelfloor in Breda. Wij hebben namelijk al meer dan 10 jaar ervaring en leveren u enkel de beste tegels. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor mozaïek, maar ook voor andere vloertegels en wandtegels, en bijvoorbeeld ook voor keramisch parket. Kom eens langs in onze showroom in Breda! We adviseren je daar graag en laten je graag de mogelijkheden zien. Je kunt ook een afspraak maken via ons contactformulier.

pebbles

In je badkamer wil je natuurlijk niet allerlei decoratie spulletjes en accessoires rond hebben slingeren. Een badkamer moet functioneel zijn, maar mag er zeker wel mooi uitzien. Met mozaïek in je badkamer creëer je een unieke en prettige sfeer. Het is makkelijk aan te passen aan de stijl van je sanitair. Je kunt de meest originele en unieke patronen maken met deze tegeltjes. Maak je eigen beleving aan kleuren, tegeltjes en kiezels of combineer mozaïek met grotere wandtegels of vloertegels voor een spannend effect.

De voordelen van mozaïektegels

Naast dat je de mooiste patronen kunt maken met mozaïektegels, zijn er nog veel meer voordelen, zoals:

  • Het is ideaal voor het betegelen van ronde oppervlakken;
  • Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en soorten;
  • Het is eenvoudig om kleine accenten aan te brengen;
  • Het is erg geschikt voor in vochtige ruimtes;
  • Het heeft een tijdloze uitstraling.