NOVABELL NATURAL FEELING

Novabell Natural Feeling is een modern houtlook tegel. De Natural Feeling van Novabell is een gebaseerd op een rustige houtsoort met weinig noesten erin. Natural Feeling heeft een natuurlijke maar elegante look, daardoor past hij in ieder interieur. Deze tegelserie van Novabell is er in 4 maten waaronder: 26×160, 16×160, 30×120 en 20×120.

Lees meer

living ceramics essential

Living Ceramics Essentiële is ontstaan vanuit oude terracotta vloertegels. Living Ceramics heeft de tegelserie Essentiële de looks van terracotta vloertegels gegeven, maar met een nieuwe en moderne uitstraling. De Living Ceramics Essentiële wordt geproduceerd in de volgende afmetingen: 60×60, 90×90, 45×90, 30×60, 10×60 en diversen mozaïeken en decors.

Lees meer

LIVING CERAMICS STRATO

Living Ceramics Stratos is geïnspireerd door de oorspronkelijke lei van het Iberisch schiereiland Stratos. De Stratos tegelserie van Living Ceramics kenmerkt zich door zijn ruwe structuur en de drie geraffineerde kleuren. De vloertegels van de Living Ceramics Stratos zijn er in diversen afmetingen: 60×60, 60×180, 30×180, 30×60, 10×60, 90×90, 45×90, hexagon mozaiek en muretto mozaiek.

Lees meer

NOVABELL

Een CERAMIC LOVE STORY . Het merk Novabell is onlosmakelijk verweven met de naam van de familie Bellei . De oprichter, Silvio Bellei, werd voor het eerst een prominent figuur op de Italiaanse keramische scene in de jaren ’50 en was betrokken bij de ontwikkeling van een aantal van de meest invloedrijke bedrijven in de tegelsector. In 1988 stichtte Silvio Bellei Novabell op, door de ervaring en know -how is Novabell altijd al een tegelfabriek geweest die voorop ligt op het gebied van ontwikkeling en trends.

Lees meer

AVA CERAMICA

E X T R A S I Z E . Een compleet en veelzijdig tegel: de grootste maat beschikbaar op dit moment van de keramiek markt , 160 × 320 cm en 6 mm dik, tot aan de meest voorkomende maat , 60 × 60 cm , 10 mm dik, in diversen stijlen maakt AVA Ceramica deze tegels. E X T R A D F E R N E T . De Keramische inkjet technologie maakt een groot aantal verschillende afbeeldingen voor een esthetisch effect van deze tegels. E X T R A S T Y L I S H . E X T R A L I G H T . E X T R A T A I L O R E D . Met deze grote maten, kunt u het tegelwerk bijna naadloos maken. De mogelijkheden zijn onbeperkt met het gebruik van de tegel platen of het nu gaat om vloeren, muren , meubels of tafels.

Lees meer

CEMENTTEGELS

Cement tegels hebben een natuurlijke, matte look. Of het nu in badkamers, keukens,  woonkamer, slaapkamer of commerciële ruimtes gaat. Cementtegels passen in elke ruimte! De eerste cementtegels verscheen in 1850 in België en Frankrijk, eerst als een alternatief voor dure porseleinen tegels. In het begin waren er alleen uni cementtegels verkrijgbaar, maar tussen 1900 en 1930 werd er steeds meer gebruik gemaakt van art deco en art nouveau patronen. Deze typische stijlen zijn nog steeds te zien in de oude herenhuizen en openbare gebouwen. Door de duurzaamheid en relatief makkelijke productiemethoden van cementtegels werden ze steeds meer gebruikt in andere landen. Zo werden ze verspreid over de hele wereld, zodat ze ook vandaag de dag nog te vinden zijn in Noord-en Zuid-Afrika, Zuid-Amerika, Azië en Australië. De decoraties werden aangepast op verschillende plaatsen in de wereld, vanwege het verschil in smaak, maar de productie bleef vrijwel onveranderd.

Lees meer

EMIL CERAMICA

Emil Ceramica is een belangrijk referentiepunt in de internationale keramische industrie en heeft altijd vloertegels en wandtegels gemaakt welke worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en superieure technieken. Emil Ceramica maakt vloertegels en wandtegels die aan de wensen van particuliere klanten en de eisen van interieurontwerpers en architecten voldoen. De hoge kwaliteit van Emil Ceramica tegels zijn te wijten aan de meer dan 50 jaar ervaring als Italiaanse tegelproducent. Emil Ceramica werd opgericht in 1961 en is de moedermaatschappij van de Emil Ceramica Groep, waar ook Viva, Ergon en Provenza onder vallen. Van Emil Ceramica zijn vooral in Nederland de vloertegels bekend, dit omdat ze goed passen bij de wensen van de Nederlandse markt. De vloertegels van Emil Ceramica zijn te gebruiken voor de woonkamer, de badkamer, buiten en voor commerciële doeleinden. 

Lees meer

LIVING CERAMICS GROUND

De Ground tegelserie van Living Ceramics is een licht gestructureerde vloertegel. Living Ceramics Ground is geïnspireerd door de kalksteen van de Loire-Vallei. Deze vloertegels van de Ground tegelserie kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Living Ceramics Ground is in diversen afmetingen te verkrijgen: 60×60, 30×60, 45×90, 90×90 en diversen mozaiken.

Lees meer

LIVING CERAMICS FLOSS

Living Ceramics Floss haalt zijn inspiratie uit beton. Deze tegelserie, heeft een strak en industrieel ontwerp. De Floss tegelserie van Living Ceramics heeft een onregelmatige schaduw oppervlakte, daarmee krijgt de vloertegel een uniek karakter. De vloertegel Living Ceramics Floss is in diverse maten leverbaar: 90×90, 60×60, 30×60,10×60 en een drietal mozaiek.

Lees meer

LIVING CERAMICS LIGHTWOOD

Living Ceramics Lightwood collectie is een houtlook tegel die is gebaseerd op het prachtige eikenhout. De Living Ceramics Lightwood tegelserie volgt duidelijk een Scandinavische stijl, met een zorgvuldig geborsteld oppervlakte. In deze Lightwood tegelserie van Living Ceramics wordt een subtiele interpretatie van het hout bereikt, met een matte, zijdeachtige afwerking. Dit resulteert in een harmonieuze en elegante look van deze houtlook tegel. Met de Living Ceramics Lightwood houtlook tegels heeft u de looks van een houten vloer maar de voordelen van een keramische tegel. Leverbaar in de maten: 20×120, 20×180, 60×180, 15×90 en diversen mozaieken. 

Lees meer