Alles over het voegen van tegels

Heb je zelf tegels gekocht en wil je deze ook zelf gaan leggen? Dan is het belangrijk dat je je daar goed in verdiept. Hoe mooi de tegels ook zijn die je zojuist gekocht hebt, je kunt het beeld flink verpesten als ze niet mooi gelegd zijn. Hierbij is het voegen van de tegels heel erg belangrijk. Hoe je dat het beste kunt doen, lees je in dit artikel!

Lees meer

De meest geschikte vloertegels voor vloerverwarming

Vloerverwarming is heerlijk. De douche of uw bed uitstappen op een warme vloer. Wie wil dat nu niet? Er zijn tegenwoordig eindeloze mogelijkheden. Echter is niet iedere vloer en niet iedere tegel geschikt voor op vloerverwarming. Sommige vloeren hebben namelijk een te grote isolerende werking waardoor de werking van de vloerverwarming vermindert. Welke tegels en vloeren kunnen dan wel gebruikt worden op vloerverwarming? Wij helpen u graag verder!

Lees meer

Tegels in verschillende maten

Bij Tegelfloor vindt u tegels in veel verschillende maten. De maat van een tegel maakt een groot verschil. Grote tegels maken de ruimte optisch vaak groter. Zeker als je tegels wil voor een kleine ruimte, is het slim om te kiezen voor grote tegels. Met kleine tegels kun je echter weer een mooi patroon maken of een echt statement maken in je woning. Naar welke tegelmaten je ook op zoek bent, je vindt de tegel in de juiste maat bij Tegelfloor!

Lees meer

Marokkaanse tegels

Prachtige Marokkaanse tegels vind je bij Tegelfloor Breda. Deze tegels hebben opvallende patronen die elke kamer een unieke uitstraling geven. Hoewel Marokkaanse tegels altijd opvallen, zijn ze nog steeds goed te combineren met diverse meubels en apparatuur. Marokkaanse tegels kunnen op de vloer, maar zijn ook prachtig op de muur. Kom onze prachtige tegels zelf ervaren; u bent van harte welkom in onze showroom in Breda.

Lees meer
Revoir paris gilles noir_2

De nieuwste tegeltrends vind je hier!

Ben je van plan je woning te verbouwen, of heb je net een nieuwe woning gekocht en zoek je nog naar manieren om je woning helemaal naar je eigen smaak te maken? Dan kun je natuurlijk wel wat inspiratie gebruiken. Bij Tegelfloor vind je alle inspiratie die je nodig hebt op het gebied van tegelvloeren. Wij brengen je graag de nieuwste tegeltrends voor 2018. Niet alleen voor de badkamer, maar voor iedere ruimte in je woning!

Lees meer
60x120 vloertegels

Hoe moet je je vloertegels schoonmaken?

Als je eenmaal nieuwe vloertegels gekocht hebt, is het ook handig als je weet hoe je de tegels moet schoonmaken. Als je dit namelijk op de juiste manier doet, dan gaan je tegels een stuk langer mee en blijven ze langer mooi. De meeste tegels vergen niet eens zo veel onderhoud, zeker niet als je het schoonmaken ervan wekelijks bijhoudt. Er gaan ook veel theorieën de ronde over het schoonmaken van vloertegels. Zo zou je het beste schoon kunnen maken met azijn, chloor of baking soda. Zelfs schoonmaken met cola passeert de revu wel eens. Wij geven je daarom graag tips hoe je onze verschillende soorten vloertegels het beste kunt schoonmaken!

Lees meer
novabell natural feeling lino

NOVABELL NATURAL FEELING

Novabell Natural Feeling is een modern houtlook tegel. De Natural Feeling van Novabell is een gebaseerd op een rustige houtsoort met weinig noesten erin. Natural Feeling heeft een natuurlijke maar elegante look, daardoor past hij in ieder interieur. Deze tegelserie van Novabell is er in 4 maten waaronder: 26×160, 16×160, 30×120 en 20×120.

Lees meer
living ceramics essential light grey

living ceramics essential

Living Ceramics Essential is ontstaan vanuit oude terracotta vloertegels. Living Ceramics heeft de tegelserie Essentiële de looks van terracotta vloertegels gegeven, maar met een nieuwe en moderne uitstraling. De Living Ceramics Essentiële wordt geproduceerd in de volgende afmetingen: 60×60, 90×90, 45×90, 30×60, 10×60 en diversen mozaïeken en decors.

Lees meer
living ceramics strato grey

LIVING CERAMICS STRATO

Living Ceramics Stratos is geïnspireerd door de oorspronkelijke lei van het Iberisch schiereiland Stratos. De Stratos tegelserie van Living Ceramics kenmerkt zich door zijn ruwe structuur en de drie geraffineerde kleuren. De vloertegels van de Living Ceramics Stratos zijn er in diversen afmetingen: 60×60, 60×180, 30×180, 30×60, 10×60, 90×90, 45×90, hexagon mozaiek en muretto mozaiek.

Lees meer
Novabell tegels

NOVABELL

Een CERAMIC LOVE STORY . Het merk Novabell is onlosmakelijk verweven met de naam van de familie Bellei . De oprichter, Silvio Bellei, werd voor het eerst een prominent figuur op de Italiaanse keramische scene in de jaren ’50 en was betrokken bij de ontwikkeling van een aantal van de meest invloedrijke bedrijven in de tegelsector. In 1988 stichtte Silvio Bellei Novabell op, door de ervaring en know -how is Novabell altijd al een tegelfabriek geweest die voorop ligt op het gebied van ontwikkeling en trends.

Lees meer