Tegelfloor
De mooiste badkamertegels

De mooiste badkamertegels

Op zoek naar de mooiste badkamertegels voor uw badkamer. Wij helpen u graag een handje door een aantal mooie voorbeelden te laten zien. Van kleine mozaiek tegels tot aan grote wandtegels, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben de mooiste badkamertegels voor u op een rijtje gezet.

Wandtegels voor uw badkamer

Een wandtegel is een ideale badkamertegel en geeft uw badkamer een prachtige uitstraling. Zo kunt u voor grote wandtegels gaan, zodat uw badkamer een modern en strak uiterlijk krijgt. Vaak wordt een contrasterende kleurcombinatie gebruikt, zoals een witte wandtegel en donkere vloertegels. Houd u meer van een authentieke uitstraling? Kies dan voor zelliges, een kleinere wandtegel verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze badkamertegel is wat meer rustiek en geeft uw badkamer een Marrokaans tintje.

Wilt u een impressie van onze wandtegels online bekijken? Klik hier en bekijk een deel van onze collectie.

Zwarte badkamertegels mayolica
Een zwarte wandtegel past prima in uw badkamer als u werkt met contrasterende kleuren.

Zellige badkamertegels
Met een zellige wandtegel geeft u uw badkamer een authentieke, Marrokaanse uitstraling

De mooiste keramische vloertegels

bij een mooie wandtegel past ook een mooie vloertegel. Bij Tegelfloor kiezen wij voor Italiaanse keramische vloertegels. Deze vloertgels zijn ideaal als badkamertegel. Ze zijn waterdicht, bevatten geen kieren en zijn erg geschikt voor gebruik met vloerverwarming. Daarnaast zijn ze ook erg onderhoudsvriendelijk.

Een keramische vloertegel is in vele kleuren en patronen leverbaar. Houd u meer van een strakke badkamer, dan adviseren wij een egale keramische vloertegel. Voor een meer authentiek uiterlijk is een rustiek afgewerkte vloertegel een betere keuze.

Wilt u een impressie van onze keramische vloertegels online bekijken? Klik hier en bekijk een deel van onze collectie.

Keramische vloertegel als badkamertegel
Met een keramische vloertegel kan u uw badkamer een strak uiterlijk geven.

rustieke keramische vloertegel als badkamertegel
Een rustieke keramische vloertegel als badkamertegel geeft je badkamer een authentieker uiterlijk.

Mozaiek tegels, de mooiste badkamertegels

Met een mozaiek tegel kun je de meest prachtige combinaties maken voor in je badkamer. Naast het feit dat je mozaiek tegels prachtig voor een wand of bad kunt gebruiken, zijn ze ook prima te combineren met een grote wandtegel. Mozaiek tegels zijn in honderden verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd een kleur is die past bij uw vloertegels en wandtegels.

Wilt u een impressie van onze keramische vloertegels online bekijken? Klik hier en bekijk een deel van onze collectie.

Mozaiek tegel als badkamertegel
Mozaiek tegels zijn perfect om uw bad te voorzien van een mooie afwerking. 

Mozaiek tegel ideaal als tegel voor Toilet
Naast een badkamertegel is mozaiek ook perfect voor uw toilet.

De mooiste badkamertegels van Breda

Deze, en nog veel meer badkamertegels, vindt u bij ons. Wilt u deze badkamertegels eens in het echt bewonderen? Bekijk ze online of kom langs in onze showroom in Breda. Hier hebben wij vele tegels liggen die u kunt ervaren, voelen en zien. Ook kunt u een sample mee naar huis nemen indien u dit wenst. 

Wilt u weten of wij een specifieke badkamertegel kunnen leveren? Bel ons op 076-5717699 of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij kunnen u dan gelijk vertellen of wij deze tegel kunnen leveren.

Terug naar vorige pagina