Revoir paris gilles noir_2

Ben je van plan je woning te verbouwen, of heb je net een nieuwe woning gekocht en zoek je nog naar manieren om je woning helemaal naar je eigen smaak te maken? Dan kun je natuurlijk wel wat inspiratie gebruiken. Bij Tegelfloor vind je alle inspiratie die je nodig hebt op het gebied van tegelvloeren. Wij brengen je graag de nieuwste tegeltrends voor 2018. Niet alleen voor de badkamer, maar voor iedere ruimte in je woning!

De nieuwste tegeltrends voor je badkamer

Als je de mogelijkheid hebt om je badkamer te verbouwen, vergeet dan zeker de tegels niet. Veel mensen vergeten hier vaak voldoende aandacht aan te besteden, doordat ze te veel gefocust zijn op het sanitair en de meubels. Tegels in je badkamer bepalen echter de gehele uitstraling. Het is natuurlijk het allerbelangrijkst dat het geheel naar jouw smaak is, maar ter inspiratie benoemen we de nieuwste tegeltrends voor je badkamer!

  • Grote tegels gecombineerd met kleine tegels. Een paar jaar geleden zagen we de opkomst van de grote badkamertegel. Deze opkomst is zeker nog niet voorbij, want je ziet het nog veel in onze sanitaire ruimtes terugkomen. Vaak in donkere tinten. Echter zien we steeds vaker dat ook de kleine tegel weer terugkomt, en dat deze dan vaak gecombineerd wordt met de grote tegel. Denk bijvoorbeeld aan grote, robuuste tegels op de vloer en prachtige mozaïektegels aan de wand of in de douche zelf. Je kunt hiermee eindeloos combineren, zowel in kleuren als in maten.
  • Vloertegels die naadloos overlopen in wandtegels. Dit is vooral erg populair bij houtlook tegels. Bijvoorbeeld een strook keramisch parket bij de wastafel en spiegel, die vanaf de vloer overloopt naar de wand. Hierdoor oogt je badkamer een stuk ruimer en het ziet er natuurlijk erg mooi en uniek uit.

De nieuwste tegeltrends voor je woonkamer

Tegels in de woonkamer zijn op zichzelf al een trend! Vroeger was het zeker niet gebruikelijk om tegels in je woonkamer te hebben, omdat dit vaak een koude uitstraling geeft. Echter zijn vloertegels in de loop der jaren een stuk stijlvoller geworden en geven ze juiste een unieke en sfeervolle uitstraling aan je woning. De nieuwste tegeltrends voor in je woonkamer zijn onder andere:

  • We noemden het keramisch parket al eerder, maar deze tegels zijn ook in de woonkamer een groot succes. Wil je wel de uitstraling van een houten vloer, maar niet de lasten van het schuren en lakken? Dan kun je kiezen voor keramisch parket! Dit zijn echter niet alleen houtlook tegels, je kunt namelijk ook kiezen voor betonlook tegels. Deze geven je woonkamer een mooie, industriële en stoere look!
  • Patroontegels in je woonkamer zijn helemaal hip! Kies in plaats van een kleed bij de zithoek voor patroontegels. Dit zorgt voor een unieke uitstraling. Patroontegels zijn er in allerlei soorten en kleuren en het is zelfs mogelijk om je eigen patroon samen te stellen!

Koop de nieuwste tegeltrends bij Tegelfloor

Heb je al voldoende inspiratie opgedaan en heb je een idee wat voor vloer je graag in je woon- of badkamer wil hebben? Dan ben je van harte welkom bij Tegelfloor om ons assortiment eens te komen bekijken en ervaren. Je bent van harte welkom in onze showroom in Breda!

Author

wetalkseo