Binnenkijken bij… Marjolein en Wim

‘We krijgen nogal eens gasten die zeggen: ‘Ik hou niet zo van tegels, maar deze vloer is wel heel mooi.’ Nou, dat vinden wij ook! We zijn heel blij met onze tegelvloer van Tegelfloor’, vertellen Marjolein en Wim.             

Lees meer

Binnenkijken bij… Manfred en Dianne

‘We zijn blij met ons keramisch parket. Het ziet er goed uit, precies wat we voor ogen hadden’, zegt Manfred. Hij en Dianne zijn zeer tevreden over de samenwerking met Tegelfloor.            

Lees meer

Binnenkijken bij… Wilbert en Mitch

‘We zijn blij met onze tegelvloer omdat deze mooie lange stroken heeft met een authentieke look’, vertellen Wilbert en Mitch uit Berkel-Enschot. Samen met hun twee dochters genieten ze dagelijks van deze prachtige vloer van Tegelfloor.    

Lees meer

Binnenkijken bij… Joop en Marja

‘We zijn zeer tevreden over onze vloer van Tegelfloor’, vertellen Joop en Marja enthousiast. Zij hebben keramisch parket in woonkamer, eetkamer en keuken. ‘Deze tegels vielen meteen in de smaak.’       

Lees meer

Binnenkijken bij… Mijndert en Arlette

‘Het klinkt misschien heel eenvoudig, maar we vinden de vloer gewoon ontzettend mooi. Daarom hebben we die gekocht bij Tegelfloor.’ Mijndert en Arlette hebben niet veel woorden nodig om aan te geven dat ze blij zijn met het keramisch parket in hun woning.   

Lees meer

Binnenkijken bij… Wesley en Nanda

‘We zijn heel erg blij met onze vloer- en wandtegels van Tegelfloor’, vertellen Wesley en Nanda. Wie de foto’s ziet of bij hen over de vloer stapt, begrijpt dit meteen. De tegels verfraaien op een bijzondere manier hun interieur, sfeervol en stijlvol.    

Lees meer

Binnenkijken bij… Ruud en Laura

‘We zijn blij met het resultaat. De fraaie tegels zijn een mooi onderdeel van het interieur.’ Ruud den Hout en Laura Hermans hebben een prachtige vloer van Tegelfloor uit Breda liggen in woonkamer, keuken en hal.    

Lees meer