Binnenkijken bij… familie van der Linden

‘We zijn blij met dit keramische parket van Tegelfloor. Door een gunstige prijs en een hoge klantvriendelijkheid hebben we goede zaken kunnen doen’, vertelt Arno. Samen met zijn vriendin Liset geniet hij dagelijks van deze prachtige vloer.

Lees meer

Binnenkijken bij … Femke en Jeroen

‘We zijn zeer tevreden over Tegelfloor’, vertellen Femke en jeroen. ‘Angelo heeft ons uitstekend bij onze keus geholpen.’ Daardoor genieten ze dagelijks van een mooie tegelvloer in woonkamer, keuken en badkamer. Maar ook de mozaïeken wand in de badkamer mag er zijn: in één woord schitterend.

Lees meer

Binnenkijken bij … de familie Pellenbrink

‘We waren op zoek naar unieke tegels en die hebben we gevonden: bij Tegelfloor. We zijn er blij mee! Ze passen perfect bij ons interieur en de uitstraling van ons huis’, vertellen Neeltje en Peter. Samen met hun kinderen Pim en Evi genieten ze dagelijks van de prachtige patroonvloer in de hal en de mooie tegels in de keuken én buiten.

Lees meer

Binnenkijken bij … Jan Knitel

‘Ik ben heel blij met deze tegelvloer van Tegelfloor. Hij heeft een mooie, neutrale kleur, maar verveelt geen moment. Er zitten speelse motieven in en hij lijkt een beetje op een vloer in een oude kerk. Heel bijzonder’, vertelt Jan Knitel.

Lees meer

Binnenkijken bij … Rina en Stan

‘We zijn heel erg blij met onze tegels van Tegelfloor’, vertelt Rina Broos. Samen met haar man Stan geniet ze dagelijks van een mooie vloer in de woonkamer. En niet alleen zij, ook de mensen die bij hen over de vloer komen. ‘We krijgen heel veel complimenten over onze prachtige tegels.’

Lees meer