Binnenkijken bij… Mijndert en Arlette

‘Het klinkt misschien heel eenvoudig, maar we vinden de vloer gewoon ontzettend mooi. Daarom hebben we die gekocht bij Tegelfloor.’ Mijndert en Arlette hebben niet veel woorden nodig om aan te geven dat ze blij zijn met het keramisch parket in hun woning.   

Lees meer

Binnenkijken bij… Wesley en Nanda

‘We zijn heel erg blij met onze vloer- en wandtegels van Tegelfloor’, vertellen Wesley en Nanda. Wie de foto’s ziet of bij hen over de vloer stapt, begrijpt dit meteen. De tegels verfraaien op een bijzondere manier hun interieur, sfeervol en stijlvol.    

Lees meer

Binnenkijken bij… Ruud en Laura

‘We zijn blij met het resultaat. De fraaie tegels zijn een mooi onderdeel van het interieur.’ Ruud den Hout en Laura Hermans hebben een prachtige vloer van Tegelfloor uit Breda liggen in woonkamer, keuken en hal.    

Lees meer
Revoir Paris Antonet

Binnenkijken bij… Beata en Maarten

‘We hebben een fantastische patroontegel vloer gekocht bij Tegelfloor. De pastelkleuren van de tegels matchen perfect met de ouderdom van het huis. Gasten reageren vaak met: ‘Lag die vloer er altijd al in?’ We zijn er dus heel tevreden mee’, vertelt Beata.

Lees meer
houtlook tegels

Binnenkijken bij… familie van der Linden

‘We zijn blij met de houtlook tegels van Tegelfloor. Door een gunstige prijs en een hoge klantvriendelijkheid hebben we goede zaken kunnen doen’, vertelt Arno. Samen met zijn vriendin Liset geniet hij dagelijks van deze prachtige vloer.

Lees meer
houtlook vloertegels

Binnenkijken bij … Femke en Jeroen

‘We zijn zeer tevreden over Tegelfloor’, vertellen Femke en Jeroen. ‘Angelo heeft ons uitstekend bij onze keus geholpen.’ Daardoor genieten ze dagelijks van een mooie tegelvloer in woonkamer, keuken en badkamer. Maar ook de mozaïeken wand in de badkamer mag er zijn: in één woord schitterend.

Lees meer
vloertegels 90x90

Binnenkijken bij … Mariska en Dante

‘We zijn heel blij met onze tegels. Door Tegelfloor zijn we snel en vakkundig geholpen’, vertelt Dante Ferrario.  Samen met Mariska en hun drie kinderen geniet hij dagelijks van een mooie tegelvloer in woonkamer, keuken en gang.  

Lees meer
patroontegels

Binnenkijken bij … de familie Pellenbrink

‘We waren op zoek naar unieke tegels en die hebben we gevonden: bij Tegelfloor. We zijn er blij mee! Ze passen perfect bij ons interieur en de uitstraling van ons huis’, vertellen Neeltje en Peter. Samen met hun kinderen Pim en Evi genieten ze dagelijks van de prachtige patroonvloer in de hal en de mooie tegels in de keuken én buiten.

Lees meer