SERVICE

Onze services

Persoonlijk advies

Voor iedereen en iedere ruimte is er een geschikte tegel, daarom voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Heeft u vragen over onze tegels? Stel ze dan gerust.

Aanbod van meer dan 500 tegels

Wij hebben een enorm aanbod: met meer dan 500 verschillende tegels zit er voor u altijd een bij die bij u past. Bij ons slaagt u dus gegarandeerd.

Snelle bezorging

Zodra u de tegels uitgekozen heeft, zorgen wij voor een snelle bezorging. We stemmen met u af waar en wanneer we uw tegels kunnen leveren.

Vakwerk

Onze tegels geven uw woning karakter en zijn gemaakt van de beste materialen. Bij ons profiteert u altijd van gegarandeerde hoogwaardige kwaliteit.

Voor elk budget

Omdat wij een ruim assortiment bieden, kan iedereen met elk budget bij ons terecht. Zo helpen we iedereen aan prachtige tegels.

Speciale wensen?

Mocht u nog speciale wensen hebben op het gebied van tegels, dan gaan wij voor u op zoek. Wij doen er alles aan zodat u de gewenste tegels in huis heeft.

klantenbeoordeling

Onze ervaring

Advies

Als u in onze showroom komt, adviseren we u en helpen we u de mooiste tegels voor uw woning te vinden. Wij horen graag wat uw wensen en eisen zijn op het gebied van tegels en budget en spelen hier flexibel op in.

Laden en leveren

Nadat u uw tegels heeft uitgekozen, spreken we met u af waar en wanneer we uw tegels kunnen leveren. Bijna al onze tegels komen rechtstreeks uit Italië, waardoor we kunnen zorgen voor scherpe prijzen.

Leggen

Wij kunnen eventueel ook uw tegels leggen. Heeft u vloerverwarming? Dan schakelen wij onze partners in die gespecialiseerd zijn in het leggen van tegels op vloerverwarming. Zo kunt u zowel van uw tegels als van een warme vloer genieten.