Tegels kopen?

De mooiste vloertegels

Tegels koopt u ook niet elke dag, en dat snappen wij. Daarom bieden wij een ruime keuze aan diverse soorten vloertegels in allerlei maten, stijlen en kleuren. Onze keramische vloertegels en keramisch parket hebben vele voordelen. Ze zijn erg onderhoudsvriendelijk, waterbestendig en geschikt voor intensief gebruik. Daarnaast zijn ze elegant en passen ze binnen iedere ruimte. Of het nu gaat om een woonruimte, speelruimte of natte ruimte, keramische vloertegels van Tegelfloor zijn bestand tegen alle invloeden.

Tegels kopen vloertegels

Tegels kopen voor uw wanden

Uw wanden verdienen de mooiste wandtegels. Deze tegels koopt u ook bij de tegel specialist van Breda en omstreken. Bij ons heeft u keuze uit meer dan 47 soorten patroontegels. Daarnaast kunnen wij ook uw eigen patroon leveren! Wat we niet hebben, kunnen we wel leveren. Geef aan wat voor wandtegel u zou willen hebben en wij leveren hem!

Of het nu gaat om prachtige mozaiek tegels, elegante patroontegels of strak witte wandtegels, bij ons vind je dé ideale tegel voor uw wanden.

tegels kopen mozaiek tegels

 

Tegels koop je bij Tegelfloor

Tegelfloor staat voor professioneel, eerlijk en open advies. Wij leveren alleen de beste kwaliteit tegels. Omdat wij direct van de fabrikant inkopen, garanderen wij de laagste prijs en de beste kwaliteit tegels. Wilt u de tegels laten leggen? Geen probleem, wij kunnen dit voor u doen. En wat we niet hebben, kunnen we voor u bestellen. Nog meer redenen nodig om uw tegels te kopen bij Tegelfloor in Breda? Kom eens langs in onze showroom aan de Konijnenberg 38 in Breda of bel ons op 076-5717699. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen voor het maken van een afspraak of voor vragen over onze tegel.