TEGELS VOOR IN DE SLAAPKAMER

TEGELS VOOR IN DE SLAAPKAMER

We horen het je al denken: “tegels in de slaapkamer, dat heeft toch niemand?”. Echter is niets minder waar. Vloertegels worden steeds populairder voor in de slaapkamer, en dat is eigenlijk heel erg logisch. Vroeger legde je in een ruimte alleen tegels omdat dat praktisch was, bijvoorbeeld in het toilet, de badkamer of de keuken. Tegenwoordig zijn tegels niet alleen praktisch, maar ook erg mooi! Tegels kunnen je slaapkamer net die unieke uitstraling geven waar je al een tijdje naar op zoek bent. En de mogelijkheden zijn eindeloos bij Tegelfloor! Welke tegels wil jij graag in je slaapkamer?

Keramische tegels in de slaapkamer

De meest gebruikte tegels in de slaapkamer zijn wel keramische tegels. Keramische tegels worden voornamelijk gebruikt om een speciale uitstraling te creëren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor keramische tegels met houtlook. Met deze tegels ziet het eruit alsof je een prachtige houten vloer in de slaapkamer hebt liggen, terwijl het gewoon tegels zijn! Daar zitten veel verschillende voordelen aan. Zo heb je bijna geen onderhoud aan deze keramische tegels, wat natuurlijk wel zo prettig is in de slaapkamer. Je tegels blijven er zonder al te veel moeite gewoon mooi uitzien, in tegenstelling tot een echte houten vloer. Daarnaast creëer je met keramische tegels met houtlook een warme sfeer in je slaapkamer; wie wil dat nu niet! En wil jij graag vloerverwarming in je slaapkamer? Dat je, als je je bed uitstapt, geen last meer hebt van koude voeten? Ook dat gaat een stuk beter als je kiest voor tegels in de slaapkamer. Met een echte houten vloer zal vloerverwarming een minder goed effect behalen.

Bekijk ons assortiment

Slaapkamertegels in verschillende kleuren

Met slaapkamertegels kun je alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor stoere, grote zwarte tegels in de slaapkamer, of je gaat voor lichtgrijs. De mogelijkheden zijn eindeloos, zeker als je je bedenkt dat je je niet alleen hoeft te beperken tot één kleur. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor patroontegels in de slaapkamer! Je kunt dan geheel je eigen patroon samenstellen en op deze manier creëer je precies de uitstraling die jij mooi vindt. Ga je voor patroontegels in de slaapkamer, houd de rest van de kamer dan minimalistisch zodat je speciale vloer alle aandacht krijgt die het verdient.

Laat je adviseren over de juiste tegels voor in de slaapkamer

Wil je graag tegels in de slaapkamer, maar weet je niet precies wat je mooi vindt of wat voor jouw slaapkamer de beste keuze is? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Breda. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze en zorgen er samen met jou voor dat je slaapkamer er prachtig uitziet.

Geïnteresseerd in onze slaapkamertegels?