VISGRAAT TEGELS

VISGRAAT TEGELS

Door langwerpige tegels in een visgraatmotief te leggen, ontstaat er een opvallende en unieke uitstraling. Wilt u graag iets opvallends toevoegen aan uw woonkamer, dan is een visgraat tegelvloer een uitstekende optie. Maar ook in andere kamers is het mogelijk om langwerpige tegels in een visgraatmotief te leggen, dit geeft vaak een prachtig resultaat!

Houtlook tegels: de perfecte tegels voor een visgraat patroon

Wanneer men kiest voor een visgraatmotief in huis, dan wordt er vaak gekozen voor houtlook tegels. Deze hebben namelijk een natuurlijke uitstraling en hebben vaak al een langwerpige vorm, waardoor het makkelijk is om met deze tegels een visgraatmotief te leggen. Keramisch parket met houtlook heeft daarnaast heel veel voordelen. Zo ziet het eruit als een echte houten vloer, terwijl het onderhoud daar niet op lijkt. Het is namelijk heel simpel om houtlook tegels in visgraat schoon te houden.

BEKIJK HIER ONZE VISGRAAT TEGELS

Visgraat tegels in de keuken of badkamer

De meest voorkomende plek voor tegels in visgraatmotief is zeker de woonkamer. Het zorgt daar namelijk voor een unieke uitstraling waardoor u vrijwel geen opvallende meubels meer nodig hebt. Echter is het ook erg leuk om voor visgraat tegels in de keuken te kiezen! Vaak zijn de tegels in de keuken op een normale manier gelegd, maar door de tegels in een visgraatmotief te leggen, geeft u toch een boost aan de keuken. Dat geldt ook voor visgraat tegels in de badkamer. Daarnaast is het ook mogelijk om dit motief op de wand aan te brengen!

Het leggen van tegels in een visgraatmotief

Tegelen in een visgraatmotief lijkt misschien lastig, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Het is een andere manier van tegelen, wat wellicht af kan schrikken. Toch werkt het grotendeels hetzelfde als het leggen van tegels in een recht motief. Bij het leggen van tegels in een visgraatmotief is het echter wel aan te raden om in het midden van de vloer of wand te beginnen. Zo eindigt u namelijk aan de zijkant met gelijke delen. Voordat u begint met het leggen van de tegels, meet u het midden van de kamer op en spant u een lijn die ervoor zorgt dat de eerste rij tegels die u legt, strak blijft.

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag eens onze tegels komen bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. De juiste tegel kunt u namelijk pas kiezen wanneer u ze in het echt gezien hebt! Wij adviseren u hier ook graag voor de juiste tegels om in een visgraatmotief te leggen. De koffie staat voor u klaar!

Geïnteresseerd in onze visgraat tegels?