Tegelfloor

Vloertegels Breda

Op zoek naar een mooie vloertegel voor in uw woonkamer, keuken of badkamer? Bekijk dan eens de uitgebreide collectie vloertegels van Tegelfloor uit Breda. Met meer dan 100 soorten vloertegels mogen wij onszelf oprecht de specialist van vloertegels in Breda noemen.

Keramische vloertegels van Italiaanse kwaliteit

Bij Tegelfloor werken wij graag met Italiaanse vloertegels. Deze keramische vloertegels zijn niet alleen erg mooi, maar kwalitatief ook ontzettend goed. De vloertegels zijn erg sterk vanwege hun afwerking en zijn geschikt voor praktisch elke ruimte waar gespeeld, gewerkt, gelopen of gekookt wordt. Daarnaast zijn ze ook slijtvast en waterbestendig. Prachtig en robuuste vloertegels tegen scherpe prijzen. Bekijk onze uitgebreide collectie vloertegels nu online.

Vloertegels Breda

Gemakkelijk in onderhoud

Keramische vloertegels zijn gemakkelijk in het onderhoud. De vloertegels zijn zeer slijtvast en van zeer stevig en robuust keramiek. Deze tegels hebben geen kieren waardoor er geen vuil tussen kan gaan zitten en zijn gemakkelijk schoon te maken met een droge doek, veger of dweil. Na een kleine poetsbeurt zien ze er weer uit als nieuw. 

Bestel uw vloertegels in Breda bij de specialist

Tegelfloor is de specialist van vloertegels in Breda en omstreken. Onze keramische vloertegels zijn in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Omdat wij direct van de fabrikant kopen zijn onze vloertegels erg scherp geprijsd en kunnen wij snel leveren. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Breda waar de complete collectie vloertegels te zien is. Ook is de collectie online te bekijken door hier te klikken.

Casatiles anderson light grey 90x90
Emil ceramica onsquare cemento 60x60
Novabell Tribeca-asfalto-75x75
Bekijk onze uitgebreide collectie vloertegels