Vloertegels Breda

Keramische vloertegels van italiaanse kwaliteit

Bij Tegelfloor werken wij graag met Italiaanse vloertegels. Deze keramische vloertegels zijn niet alleen erg mooi, maar kwalitatief ook ontzettend goed. De vloertegels zijn erg sterk vanwege hun afwerking en zijn geschikt voor praktisch elke ruimte waar gespeeld, gewerkt, gelopen of gekookt wordt. Daarnaast zijn ze ook slijtvast en waterbestendig. Prachtig en robuuste vloertegels tegen scherpe prijzen. Bekijk onze uitgebreide collectie vloertegels nu online.

Vloertegels Breda

 

Gemakkelijk onderhoud

Keramische vloertegels zijn gemakkelijk in het onderhoud. De vloertegels zijn zeer slijtvast en van zeer stevig en robuust keramiek. Deze tegels hebben geen kieren waardoor er geen vuil tussen kan gaan zitten en zijn gemakkelijk schoon te maken met een droge doek, veger of dweil. Na een kleine poetsbeurt zien ze er weer uit als nieuw.

 

Bestel uw vloertegels in Breda bij de specialist

Tegelfloor is de specialist van vloertegels in Breda en omstreken. Onze keramische vloertegels zijn in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Omdat wij direct van de fabrikant kopen zijn onze vloertegels erg scherp geprijsd en kunnen wij snel leveren. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Breda waar de complete collectie vloertegels te zien is. Ook is de collectie online te bekijken door hier te klikken.