VLOERTEGELS ETTEN-LEUR

VLOERTEGELS ETTEN-LEUR

Je vindt de mooiste vloertegels bij Tegelfloor nabij Etten-Leur. Ben je dus op zoek naar mooie tegels in de omgeving van Etten-Leur, stap dan in de trein, auto of op de fiets naar Tegelfloor. Je vindt ons in Breda, op maar een kwartiertje rijden van Etten-Leur. Zodra je onze showroom binnenstapt merk je dat het de moeite waard is om onze tegels te komen bekijken. Hier kun je ze zien, voelen en ervaren en vind je geheid de vloertegel waar jij al lang naar op zoek was.

Verschillende soorten tegels

In onze showroom nabij Etten-Leur vind je veel verschillende soorten vloertegels. Zo vind je er ook houtlook tegels. Deze tegels zien eruit als een echte houten vloer, maar dat is het niet! Met deze tegels heb je in principe alleen de lusten, niet de lasten. Je hoeft de vloer namelijk niet te onderhouden zoals een echte houten vloer. Het dagelijks onderhoud met een stofzuiger en wekelijks met een dweil is al voldoende! Toch zijn deze tegels niet van echt te onderscheiden en heeft iedere tegelstrook weer een uniek patroon, waardoor de look verbluffend is. U kunt daarnaast niet alleen voor vloertegels terecht in onze showroom nabij Etten-Leur, maar ook ook wandtegels vindt u bij ons. Ook deze zijn er in verschillende soorten en maten. Kom langs in onze showroom en laat u verbluffen!

Een uniek assortiment

In onze showroom nabij Etten-Leur vindt u een uniek assortiment aan verschillende soorten tegels. Zo vindt u bij ons ook nog prachtige patroontegels.Vind je dat jouw kamer wel wat extra’s kan gebruiken, dan kun je met patroontegels iets heel unieks creëren. Ze zorgen namelijk voor een zeer unieke sfeer en uitstraling en je kunt zelf kiezen welk patroon je wilt hebben. Daarnaast kun je ook kiezen voor mozaïektegels, die je voornamelijk in badkamers tegenkomt. Deze tegels geven je badkamer een unieke en toch rustgevende uitstraling; zo creëer je je eigen wellness spa!

Kom langs in onze showroom nabij Etten-Leur!

Bent u benieuwd naar onze unieke tegels van uitstekende kwaliteit? Kom deze tegels dan eens bekijken in onze showroom in Etten-Leur! Wij vertellen u graag meer over al onze tegels en helpen u graag de juiste tegels voor uw woning in Etten-Leur uit te zoeken. Zo vindt u geheid de tegels waar u naar op zoek bent. Tot snel! Wij staan al klaar met een lekkere kop koffie.  

Geïnteresseerd in onze vloertegels?