VLOERTEGELS OOSTERHOUT

VLOERTEGELS OOSTERHOUT

De mooiste vloertegels vind je bij Tegelfloor, vlakbij Oosterhout. Bij ons vind je niet zomaar vloertegels, maar vloertegels van uitstekende kwaliteit met een prachtige uitstraling. Onze ruime showroom is gevestigd in Breda, op maar een kwartiertje rijden van Oosterhout. Hier staan prachtige vloertegels voor je klaar. Of je nu houdt van patroontegels of van keramisch parket, in onze showroom nabij Oosterhout vind je het allemaal.

Houtlook tegels: weinig onderhoud gecombineerd met een prachtige look

Wil je graag een mooie houten vloer in je woonkamer, maar heb je geen zin om het jaarlijks te schuren, lakken en waxen? Dan is een keramisch parket een uitstekende keuze. In onze showroom nabij Oosterhout vind je de mooiste houtlook tegels en ander keramisch parket. Je vindt bij ons kwalitatief hoogwaardig keramisch parket dat met zorg wordt gemaakt. Iedere tegelstrook heeft een uniek patroon en daardoor heeft een vloer met ons keramisch parket altijd een verbluffende look. Daarnaast zijn onze houtlook tegels niet van echt te onderscheiden en zijn de dus perfect voor uw woonkamer, keuken of andere ruimte in uw woning in Oosterhout.

Unieke patroontegels nabij Oosterhout

Wil je graag een uniek interieur in je woning in Oosterhout, dan kun je bij ons terecht voor prachtige patroontegels. Patroontegels zijn een echte blikvanger op je vloer. Ze zorgen voor een unieke sfeer en uitstraling in huis en passen in vrijwel iedere woning. Je hebt zelf in de hand hoe het eruit komt te zien, je kunt bij ons namelijk zelf kiezen welk patroon je wil hebben. Je kunt namelijk kiezen tussen keramische patroontegels en handgemaakte cementtegels in onze showroom nabij Oosterhout.

Laat je creativiteit de vrije loop met unieke mozaïek tegels

Met mozaïek tegels kun jij een wellness gevoel creëren, gewoon in je eigen badkamer in Oosterhout. Niet alleen in de badkamer worden mozaïektegels veel gebruikt, ook in de keuken staan ze prachtig. Je kunt eindeloos combineren met deze unieke, kleine tegeltjes. We hebben niet alleen de “standaard” vierkante tegeltjes; je vindt bij ons ook unieke ronde mozaïek tegels. Ben je op zoek naar iets speciaals? Dan helpen wij je graag verder. Wat voor vloertegels je ook wil hebben, in onze showroom nabij Oosterhout vind je het zeker!

Geïnteresseerd in onze vloertegels in Oosterhout?