vloertegels

Vloertegels in Breda

Vloertegels zijn erg praktisch. Je hoeft er vrijwel geen onderhoud aan te plegen en het is makkelijk schoon te maken. Wil je graag vloerverwarming in huis, ook dan kun je kiezen voor vloertegels. Zowel in de badkamer, woonkamer en keuken zijn vloertegels ideaal. Er zijn veel verschillende soorten tegels en of je nu houdt van strak en modern, klassiek of landelijk; er is altijd een vloertegel die bij jouw smaak past. Een tegelvloer is multifunctioneel. Je kunt erop werken, leven, spelen, liggen, feestjes geven én met de hond stoeien.

Bekijk het assortiment

Uitgebreid assortiment aan vloertegels

Tegelfloor heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten vloertegels voor en scherpe prijs. Denk bijvoorbeeld aan tegels van hardsteen, marmer of leisteen, keramische vloertegels, betonlook of houtlook vloertegels. Natuurlijk verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren zoals wit, taupe, bruin, antraciet en grijs en van klein (10 x 10 centimeter) tot heel groot (120 x 120 centimeter). Daarnaast werken we graag met Italiaanse tegels. Die zijn niet alleen mooi, maar ook van uitstekende kwaliteit. In onze showroom in Breda kun je rustig rondkijken en onze vloertegels kopen. Wil je graag een tegel op proef mee naar huis nemen? Dat is geen probleem. Heb je een speciale wens? Laat het ons gerust weten, we gaan graag voor je op zoek.

vloertegels
vloertegels

 Goede vloertegels hoeven niet duur te zijn

Bij Tegelfloor vind je goedkope vloertegels van uitstekende kwaliteit. Wij zorgen voor scherpe en eerlijke prijzen voor onze tegels, zodat iedereen een mooie vloer kan hebben. Wij werken met Italiaanse vloertegels die op hoge temperatuur worden gebakken. Hierdoor zijn ze waterdicht zijn en nemen ze ook geen vuil op. Het onderhoud is hierdoor erg gemakkelijk. Ze bevatten ook geen kieren waar vuil tussen kan gaan zitten en u kunt ze gemakkelijk schoonmaken met een bezem, dweil of stofdoek. Ze zijn bestand tegen chemicaliën en invloeden van buitenaf en de tegels zullen ook nooit buigen of kromtrekken dankzij de hardheid van het materiaal. Bovendien zijn ze veilig, milieuvriendelijk en kleurvast, ook als deze vloertegels in de badkamer of keuken liggen.

Bekijk vloertegels bij Tegelfloor Breda!

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de tegelbranche en kunnen dus met zekerheid zeggen dat we verstand hebben van tegels. Of je nu vloertegels wil hebben in de badkamer, het toilet, de woonkamer of de keuken, bij ons vind je geheid de vloertegel waar je naar op zoek bent. Wij bieden je niet alleen vloertegels van de beste kwaliteit; je kunt bij ons ook terecht voor wandtegels, patroontegels, keramisch parket en mozaïek. Wij adviseren je ook graag over de verschillende soorten tegels, het zelf leggen of eventueel laten leggen door een selectie deskundige tegelzetters waar wij mee samenwerken. Bij Tegelfloor vind je ook altijd een aantal mooie aanbiedingen in het assortiment, zodat je gemakkelijk vloertegels kunt vinden die echt goedkoop zijn!

Neem contact met ons op via onze contactpagina of kom eens langs om ons assortiment te bekijken in onze showroom in Breda.

vloertegels
vloertegels

Vloertegels zijn erg praktisch. Je hoeft er vrijwel geen onderhoud aan te plegen en het is makkelijk schoon te maken. Wil je graag vloerverwarming in huis, dan is een vloertegel ook ideaal. Er zijn veel verschillende soorten tegels en of je nu houdt van strak en modern, klassiek of landelijk; er is altijd een vloertegel die bij jouw smaak past. Een tegelvloer is multifunctioneel. Je kunt erop werken, leven, spelen, liggen, feestjes geven én met de hond stoeien.

vloertegels

Tegelfloor heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten vloertegels voor en scherpe prijs. Denk bijvoorbeeld aan tegels van natuursteen, hardsteen, marmer of leisteen, keramische tegels of tegels met een betonlook of houtlook. Natuurlijk verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren zoals wit, taupe, bruin, antraciet en grijs en van klein (10 x 10 centimeter) tot heel groot (120 x 120 centimeter). Daarnaast werken we graag met Italiaanse tegels. Die zijn niet alleen mooi, maar ook van uitstekende kwaliteit. In onze showroom in Breda kun je rustig rondkijken en onze vloertegels kopen. Wil je graag een tegel op proef mee naar huis nemen? Dat is geen probleem. Heb je een speciale wens? Laat het ons gerust weten, we gaan graag voor je op zoek.

vloertegels

Bij Tegelfloor vindt u goedkope vloertegels van uitstekende kwaliteit. Wij zorgen voor scherpe en eerlijke prijzen voor onze tegels, zodat iedereen een mooie vloer kan hebben. Wij werken met Italiaanse vloertegels die op hoge temperatuur worden gebakken. Hierdoor zijn ze waterdicht zijn en nemen ze ook geen vuil op. Het onderhoud is hierdoor erg gemakkelijk. Ze bevatten ook geen kieren waar vuil tussen kan gaan zitten en u kunt ze gemakkelijk schoonmaken met een bezem, dweil of stofdoek. Ze zijn bestand tegen chemicaliën en invloeden van buitenaf en de tegels zullen ook nooit buigen of kromtrekken dankzij de hardheid van het materiaal. Bovendien zijn ze veilig, milieuvriendelijk en kleurvast.

vloertegels

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de tegelbranche en kunnen dus met zekerheid zeggen dat we verstand hebben van tegels. Of je nu tegels wil hebben in de badkamer, het toilet, de woonkamer of de keuken, bij ons vind je geheid de vloertegel waar je naar op zoek bent. Wij bieden je niet alleen vloertegels van de beste kwaliteit; je kunt bij ons ook terecht voor wandtegels, patroontegels, keramisch parket en mozaïek. Wij adviseren je ook graag over de verschillende soorten tegels, het zelf leggen of eventueel laten leggen door een selectie deskundige tegelzetters waar wij mee samenwerken. Bij Tegelfloor vind je ook altijd een aantal mooie aanbiedingen in het assortiment, zodat je gemakkelijk vloertegels kunt vinden die echt goedkoop zijn!

Neem contact met ons op via onze contactpagina of kom eens langs om ons assortiment te bekijken in onze showroom in Breda.

De voordelen van vloertegels

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de tegelbranche en kunnen dus met zekerheid zeggen dat we verstand hebben van tegels. Of je nu tegels wil hebben in de badkamer, het toilet, de woonkamer of de keuken, bij ons vind je geheid de vloertegel waar je naar op zoek bent. Wij bieden je niet alleen vloertegels van de beste kwaliteit; je kunt bij ons ook terecht voor wandtegels, patroontegels, keramisch parket en mozaïek. Wij adviseren je ook graag over de verschillende soorten tegels, het zelf leggen of eventueel laten leggen door een selectie deskundige tegelzetters waar wij mee samenwerken. Bij Tegelfloor vind je ook altijd een aantal mooie

  • Het keramisch parket is slijtvast en krasvast;
  • Keramiek is vuurvast;
  • Leverbaar in verschillende kleuren en maten, waarbij elk stuk een unieke houtstructuur;
  • Geeft een warme en sfeervolle uitstraling;
  • Niet van echt hout te onderscheiden.