wandtegels

Wandtegels

Tegelfloor is dé specialist op het gebied van verschillende soorten tegels. We hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten wandtegels voor in de badkamer, keuken of het toilet. Zo leveren we onder andere “zelliges”; handgemaakte, vierkante Marokkaanse tegeltjes. Deze tegeltjes zijn erg bijzonder; geen twee tegels zijn hetzelfde. Er wordt een sfeervolle uitstraling gecreëerd door deze subtiele kleurnuances en passen daardoor perfect in een landelijk en modern interieur. Ze zijn ook erg mooi in combinatie met patroontegels en zorgen er op die manier voor dat de wand van je badkamer of keuken er prachtig uitziet.

Bekijk het assortiment

 De mooiste wandtegels voor een scherpe prijs

Bij Tegelfloor vind je een uitgebreid assortiment aan de mooiste wandtegels. Deze tegels zijn van uitstekende kwaliteit; daar ben je bij ons van verzekerd. Toch realiseren wij altijd scherpe prijzen voor onze tegels. Wij vinden namelijk dat iedereen mooie wandtegels moet kunnen kopen. Uiteraard verschilt de prijs van onze wandtegels, van goedkoop tot wat duurder. Zo vind jij ook de tegels die binnen jouw budget passen! Van een speciale Marokkaanse tegel tot een mooie witte wandtegel; je vindt ze allemaal in ons assortiment.

living ceramics
Tonalite

Eindeloze mogelijkheden met onze wandtegels

Wandtegels zijn er in veel verschillende soorten en maten; in verschillende kleuren en voor zowel de keuken, badkamer als het toilet. Bij Tegelfloor vind je in het uitgebreide assortiment geheid waar je naar op zoek bent; de perfecte afwerking voor uw interieur. Onze tegels worden voornamelijk gebruikt in vochtige ruimtes, ze zijn dan ook volledig bestand tegen vocht. Zo vind je in ons assortiment goedkope wandtegels voor de badkamer, het toilet of de keuken. Je kunt kiezen voor keramische tegels of kies uit ons ruime assortiment aan andere materialen. Natuurlijk is er een uitgebreid kleurenpalet beschikbaar, van grijs en antraciet tot wit en beige en van mat tot glans. De wandtegels zijn ideaal te combineren met patroontegels of mozaïektegels.

Wandtegels: makkelijk te onderhouden

Het prettige aan wandtegels, naast alle bovengenoemde voordelen, is dat ze makkelijk te onderhouden zijn. Ze zijn makkelijk schoon te maken; hier zijn geen speciale schoonmaakmiddelen voor nodig. Een dagelijkse vochtige doek met standaard schoonmaakmiddelen is voldoende. Ook eventuele vetvlekken die in de keuken gemakkelijk kunnen ontstaan, kunnen makkelijk worden weggepoetst.

Bij Tegelfloor vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende tegels. Je vindt bij ons enkel de beste kwaliteit! Al meer dan 10 jaar mogen wij ons namelijk dé tegelspecialist in Breda noemen, en dat is niet voor niets. Dit komt omdat wij niet alleen de beste wandtegels leveren, maar omdat je bij ons ook de beste en mooiste vloertegels, keramisch parket of mozaïektegels kunt kopen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor goedkope wandtegels; je vindt ze bij ons al vanaf €18,50 per m2!

Wij adviseren je graag en denken graag met je mee om uw vloeren zo goed mogelijk te kunnen leggen. Je bent van harte welkom in onze showroom in Breda. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via ons contactformulier.

wandtegels
wandtegels

Tegelfloor is dé specialist op het gebied van verschillende soorten tegels. We hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten wandtegels. Zo leveren we onder andere “zelliges”; handgemaakte, vierkante Marokkaanse tegeltjes. Deze tegeltjes zijn erg bijzonder; geen twee tegels zijn hetzelfde. Er wordt een sfeervolle uitstraling gecreëerd door deze subtiele kleurnuances en passen daardoor perfect in een landelijk en modern interieur. Ze zijn ook erg mooi in combinatie met patroontegels en zorgen er op die manier voor dat de wand van je badkamer of keuken er prachtig uitziet.

living ceramics

Bij Tegelfloor vind je een uitgebreid assortiment aan de mooiste wandtegels. Deze tegels zijn van uitstekende kwaliteit; daar ben je bij ons van verzekerd. Toch realiseren wij altijd scherpe prijzen voor onze tegels. Wij vinden namelijk dat iedereen mooie wanden in huis moet kunnen hebben. Uiteraard verschilt de prijs van onze tegels, van goedkoop tot wat duurder. Zo vind jij ook de tegels die binnen jouw budget passen! Van een speciale Marokkaanse tegel tot een mooie witte wandtegel; je vindt ze allemaal in ons assortiment.

wandtegels

Wandtegels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Bij Tegelfloor vind je in het uitgebreide assortiment geheid waar je naar op zoek bent; de perfecte afwerking voor uw interieur. Onze tegels worden voornamelijk gebruikt in vochtige ruimtes, ze zijn dan ook volledig bestand tegen vocht. Zo vind je in ons assortiment goedkope wandtegels voor de badkamer, het toilet of de keuken. Je kunt kiezen voor keramische of natuurstenen tegels of kies uit ons ruime assortiment aan andere materialen. Natuurlijk is er een uitgebreid kleurenpalet beschikbaar, van grijs en antraciet tot wit en beige en van mat tot glans. De wandtegels zijn ideaal te combineren met patroontegels of mozaïektegels.

wandtegels

Het prettige aan wandtegels, naast alle bovengenoemde voordelen, is dat ze makkelijk te onderhouden zijn. Ze zijn makkelijk schoon te maken; hier zijn geen speciale schoonmaakmiddelen voor nodig. Een dagelijkse vochtige doek met standaard schoonmaakmiddelen is voldoende. Ook eventuele vetvlekken die in de keuken gemakkelijk kunnen ontstaan, kunnen makkelijk worden weggepoetst.

Bij Tegelfloor vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende tegels. Je vindt bij ons enkel de beste kwaliteit! Al meer dan 10 jaar mogen wij ons namelijk dé tegelspecialist in Breda noemen, en dat is niet voor niets. Dit komt omdat wij niet alleen de beste wandtegels leveren, maar omdat je bij ons ook terecht kunt voor de beste en mooiste vloertegels, keramisch parket of mozaïektegels. Daarnaast kun je bij ons terecht voor goedkope wandtegels; je vindt ze bij ons al vanaf €18,50 per m2!

Wij adviseren je graag en denken graag met je mee om uw vloeren zo goed mogelijk te kunnen leggen. Je bent van harte welkom in onze showroom in Breda. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via ons contactformulier.

Ideaal voor de vochtige ruimtes in huis

Met onze tegels profiteer je van verschillende voordelen. Naast dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende soorten, maten en kleuren, zodat je ze aan kan passen aan jouw eigen smaak, zijn ze ook tijdloos. Daarnaast bieden onze goedkope wandtegels je nog meer voordelen, zoals:

  • Ze zijn waterdicht en daardoor ideaal voor de vochtige ruimtes in huis;
  • Ze zijn goed bestand tegen chemicaliën en invloeden van buitenaf;
  • Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en daardoor ideaal voor keukens;
  • Ze zijn bestand tegen hitte.