De mooiste tegels voor in de badkamer

Natuurlijk, badkamertegels moeten praktisch zijn. Ze moeten tegen vocht kunnen en moeten makkelijk af te poetsen zijn. Maar wie zegt dat badkamertegels niet ook gewoon mooi kunnen zijn? In je badkamer kom je even tot rust en dan is het wel zo fijn als alles er mooi en helemaal naar wens uitziet. Wilt u graag mozaïek tegels op de muur? Of vindt u wat grotere wandtegels mooier? In ons assortiment vindt u het allemaal. Welke badkamertegels u ook kiest, wij kunnen ze leveren. Mochten we de tegels die u graag in uw badkamer zou willen hebben niet op voorraad hebben, dan kunnen we deze alsnog leveren. Wij kopen onze tegels namelijk altijd direct in bij de fabrikant. Zo zijn we flexibel in de mogelijkheden en kunnen we onze prijs altijd laag houden.

ASSORTIMENT MOZAIEK

Creëer uw eigen stijl met onze badkamertegels

Houdt u van een neutrale badkamer, met bijvoorbeeld witte, beige of antraciet tegels? Of gaat u liever voor een opvallend patroon om uw badkamer een geheel eigen stijl te geven? Het is allemaal mogelijk. Het is belangrijk om goed over de tegels in uw badkamer na te denken; deze bepalen namelijk de gehele uitstraling van uw badkamer. Wij bij Tegelfloor zijn echte tegelspecialisten en wij adviseren u dan ook graag over de juiste tegels voor uw badkamer. Natuurlijk heeft u wandtegels nodig, maar ook vloertegels vindt u bij ons in Breda.

ASSORTIMENT KERAMISCH PARKET

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten

Mooie tegels, goede prijs-kwaliteitverhouding en service is top!!

Mevr. van der Linden

Mooie tegels, goede service. We zijn blij met het resultaat.

Mevr Baas

Hele mooie collectie en geweldige service. Gisteren weer aan den lijve ondervonden. Echt naar toe gaan als je op zoek bent naar een mooie vloer en goed geholpen wilt worden.

Mevr. van Doorn, Tilburg

Kom onze badkamertegels bekijken!

Onze badkamertegels vindt u in onze showroom in Breda. Zodra u onze showroom binnenstapt, wordt u overweldigd door de wondere wereld van de badkamer-, vloer- en wandtegels! U kunt onze tegels hier zelf bekijken, ervaren en voelen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en met de juiste badkamertegels naar huis gaat. Komen onze openingstijden u niet goed uit? Dan kunnen wij op afspraak ook bij u langskomen om onze tegels te laten zien en de mogelijkheden te bespreken.

Maak vrijblijvend een afspraak via ons contactformulierstuur een mail, bels ons op 076-5717699 of kom gewoon eens langs in onze showroom!

ASSORTIMENT VLOERTEGELS
vloertegels berkel enschot