Loading...

Goedkope tegels Breda

Goedkope tegels Breda2018-11-22T11:38:46+00:00

De mooiste vloertegels in Breda

Tegelfloor in Breda bewijst dus maar dat vloertegels van goede kwaliteit, helemaal niet duur hoeven te zijn. Onze goedkope tegels gaan jarenlang mee en zien er prachtig uit. Hoe kan dat? Wij kopen direct in bij onze fabrikanten en maken geen gebruik van tussenpersonen. Zo kunnen we onze vloertegels veel voordeliger aanbieden, gewoon bij in Breda! We kiezen hierbij enkel voor vloertegels van de beste kwaliteit, zoals Italiaanse keramische tegels die kras- en vuurvast zijn. Deze passen perfect in iedere woning waar gespeeld, gewerkt of geleefd wordt.

ASSORTIMENT KERAMISCH PARKET
keramisch parket berkel enschot

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten

Mooie tegels, goede prijs-kwaliteitverhouding en service is top!!

Mevr. van der Linden

Hele mooie collectie en geweldige service. Gisteren weer aan den lijve ondervonden. Echt naar toe gaan als je op zoek bent naar een mooie vloer en goed geholpen wilt worden.

Mevr. van Doorn, Tilburg

Superzaak voor de meest trendy tegels!

Mevr. Steenland
patroontegels breda

Goedkope tegels van hoogwaardige kwaliteit

Goedkoop is niet altijd duurkoop, zeker niet bij Tegelfloor. Doordat wij slim inkopen, kunt u goedkope tegels in Breda kopen, zonder dat u daarbij inlevert op de kwaliteit. Wij kunnen de mooiste tegels leveren voor elk budget. Of het nu gaat om grote keramische vloertegels voor in de woonkamer of kleine mozaïektegels voor op het toilet; wij hebben het allemaal. Ook als we een tegel niet op voorraad hebben, kunnen we deze direct bij onze fabrikant bestellen. Zo hebben we de bestellingen snel binnen en heeft u onze mooie en goedkope tegels snel in huis! Ziet u bij de concurrent toch een lagere prijs voor een tegel? Dan horen wij het graag en gaan we direct kijken wat we voor u kunnen doen.

Kom ook eens langs in onze showroom in Breda om onze mooie, goedkope tegels eens zelf te bekijken! Het is één grote inspiratiebron met meer dan 300 soorten tegels in alle kleuren en maten. De kans is groot dat u hier uw vloertegels zal vinden! Wilt u toch een speciaal patroon gaan leggen? Dan kijken wij graag samen met u welke tegel aan uw wensen voldoet.

Wat voor vloertegels u ook zoekt, bij Tegelfloor in Breda bent u aan het juiste adres voor goedkope tegels van uitstekende kwaliteit.

ASSORTIMENT PATROONTEGELS