NET ECHT HOUT

Bij Tegelfloor vindt u kwalitatief hoogstaand keramisch parket in verschillende maten en kleuren, altijd voor een eerlijke en scherpe prijs.

Bijna iedere tegelstrook heeft een uniek patroon en is daardoor niet van echt hout te onderscheiden. Het mooie is dat keramisch parket in bijna iedere ruimte gelegd kan worden, van woonkamer en keuken tot badkamer. Onze houtlook- en betonlooktegels zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, oplopend van 15 x 60 cm tot 30 x 240 cm. Kom langs in onze showroom in Breda en overtuig uzelf!

keramisch parket visgraat

Hele mooie collectie en geweldige service. Gisteren weer aan den lijve ondervonden. Echt naar toe gaan als je op zoek bent naar een mooie vloer en goed geholpen wilt worden.

Mevr. van Doorn, Tilburg

Vandaag de perfecte service en tegeladvies gekregen. Prachtige tegels uitgezocht voor onze woonkamer, hal, keuken en badkamer. Dank daarvoor!

Fam. Beerens, Oosterhout

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten

Mooie tegels, goede prijs-kwaliteitverhouding en service is top!!

Mevr. van der Linden

Superzaak voor de meest trendy tegels!

Mevr. Steenland

Mooie tegels, goede service. We zijn blij met het resultaat.

Superzaak voor de meest trendy tegels!
keramisch parket

Snelle levering

Nadat u een keuze heeft gemaakt, spreken wij af wanneer en waar wij de tegels zullen leveren. We zorgen dat dit snel en vakkundig gebeurt. Als een verbouwing onverwachts tegenzit, kunnen wij flexibel hierop inspelen. Wij nemen u graag deze zorg uit handen.

keramisch parket

Vakkundige plaatsing

U kunt ervoor kiezen om zelf uw tegels te leggen, maar wij kunnen dat ook voor u doen. Wij werken samen met partners, die daarin gespecialiseerd zijn. Dat doen wij al meer dan tien jaar, tot volle tevredenheid.

PASSIE
EN VISIE

In ons werk komen visie en passie samen: wij zetten alles op alles om u een prachtige, duurzame tegelvloer te leveren, waar u jarenlang plezier van heeft.

Niets is zo persoonlijk als de aankleding van uw huis. 

Wij adviseren u graag over een bijpassende vloer- en wandtegel. Of u nu tegels wilt in de woonkamer of keuken, badkamer of het toilet: wij bieden tegels van de allerbeste kwaliteit tegen een scherpe prijs. U heeft een enorme keus uit een gevarieerd assortiment. Laat u inspireren!

keramisch parket badkamer
keramisch parket