Blog

Tegelfloor

grote collectie Tegels in de maat 100x100

Een grote collectie aan tegels 100x100 bij Tegelfloor

Bij Tegelfloor hebben we een uitgebreid assortiment aan vloertegels in diverse maten, kleuren en prijsklassen. Een van onze populaire maten zijn de 100x100 tegels. Deze grote tegels zijn ideaal voor grotere oppervlakten en geven een moderne uitstraling aan elke ruimte. Of je nu een woonkamer, keuken, badkamer of zelfs een kantoor wilt betegelen, bij Tegelfloor vind je gegarandeerd de perfecte vloertegel.

Een grote selectie aan tegels maat 100x100 bij Tegelfloor

Bij Tegelfloor hebben we een uitgebreid assortiment aan vloertegels in diverse maten, kleuren en prijsklassen. Een van onze populaire maten zijn de 100x100 tegels. Deze grote tegels zijn ideaal voor grotere oppervlakten en geven een moderne uitstraling aan elke ruimte. Of je nu een woonkamer, keuken, badkamer of zelfs een kantoor wilt betegelen, bij Tegelfloor vind je gegarandeerd de perfecte vloertegel.

 

Tegels met een groot oppervlak

De voordelen van vloertegels van 100x100 van Tegelfloor zijn talrijk. Ten eerste zorgen deze tegels er dankzij hun grote oppervlak voor dat de ruimte er groter uitziet en de ruimte efficiënter bedekt wordt. De grotere tegels zorgen voor een uniforme uitstraling van de gehele ruimte en voor een gevoel van rust en stabiliteit. Dit maakt het een populaire keuze voor moderne huizen, openbare ruimtes en kantoren.

 

Onze tegels van 100x100 zijn van hoge kwaliteit

Onze kwalitatieve vloertegels zijn bestand tegen slijtage en krassen. Hierdoor zijn ze perfect voor drukke ruimtes die veelvuldig worden gebruikt. Er is tegenwoordig veel vraag naar tegels die makkelijk te onderhouden zijn en een lange levensduur hebben. Om deze reden vindt u bij Tegelfloor een breed scala aan keramische tegels die lang bestand zijn tegen intensief gebruik. Zo weet u zeker dat u nog lang plezier zal hebben van uw tegels.

 

Makkelijk te onderhouden

Een groot voordeel van keramische tegels van 100x100 is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Door hun gladde oppervlakken en de minimale voegen zijn ze eenvoudig schoon te maken met een dweil en schoon water. Op deze manier bespaart u veel tijd en energie. Deze vloertegels zijn ook zeer geschikt voor mensen met allergieën. Er minder kans op ophoping van stof en vuil aangezien er minder voegen zijn. Dit voorkomt dat allergenen zich kunnen ophopen en draagt bij aan een gezondere leefomgeving.

 

Vloerverwarming

Door de grootte van tegels van 100x100 wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over uw vloeroppervlak. Dit betekent dat u kunt genieten van een heerlijk warme vloer zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over koude plekken of temperatuurverschillen. Een ander voordeel van vloerverwarming in combinatie met grote tegels is dat de warmte langer vastgehouden wordt. Hierdoor bespaart u energie en valt uw energierekening in de meeste gevallen ook lager uit.

 

Bij Tegelfloor begrijpen we ook dat het regelen van vloerverwarming een hele klus kan zijn. Daarom bieden wij ook de service om uw vloerverwarming te regelen en te installeren. Wij zorgen ervoor dat uw vloerverwarming perfect wordt geïnstalleerd en dat uw 100x100 tegels op de juiste manier worden gelegd. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het regelen van de installatie van uw vloerverwarming en dat u kunt genieten van een systeem dat jarenlang meegaat.

 

De juiste tegels voor uw project

Onze vloertegels van 100x100 zijn verkrijgbaar in verschillende structuren en looks: houtlook tegels, keramisch marmer, betonlook tegels, keramische parket in visgraat, natuursteenlook tegels en keramische patroontegels. Dit betekent dat er voor elk project en elke stijl een geschikte tegel is. Onze vloertegels van 100x100 zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren. Hierdoor is het mogelijk om elke gewenste sfeer in huis te creëren.

 

Keramische travertin vloertegels 100x100

Naast onze populaire vloertegels van 100x100, bieden wij ook een prachtige collectie keramische travertin vloertegels aan. Deze tegels hebben een natuurlijke uitstraling en zijn duurzamer en gemakkelijker te onderhouden dan echte travertin tegels. Onze keramische travertin vloertegels zijn verkrijgbaar in diverse maten, waaronder 100x100, en zijn perfect voor het creëren van een warme en natuurlijke sfeer in elke ruimte. Voor meer informatie over deze tegels, verwijzen wij je graag naar onze landingspagina over keramische travertin vloertegels.

 

Ontdek uw nieuwe tegels maat 100x100 in onze showroom

Bij Tegelfloor realiseren wij ons dat het kiezen van de juiste vloer een cruciale beslissing is. Om die reden bieden wij niet alleen concurrerende prijzen, maar ook persoonlijk advies en praktische hulp. Van het selecteren tot het plaatsen van de tegels, wij bieden ondersteuning tijdens het gehele proces. Wij nodigen u uit om onze showroom in Breda te bezoeken voor een uitgebreide selectie aan vloertegels. Wilt u graag online ideeën uitwisselen of heeft u een dringende vraag? Neem dan nu contact met ons op!

  • Tegels 100x100
  • Tegels 100x100
  • Tegels 100x100
  • Tegels 100x100
  • Tegels 100x100
  • Tegels 100x100