Blog

Tegelfloor

Tegels van 120x120 bij Tegelfloor in Breda

Een uitgebreid assortiment tegels van 120x120 bij Tegelfloor

Bij Tegelfloor bieden we een diverse collectie vloertegels aan in verschillende maten, kleuren en prijsklassen. Daaronder vallen ook onze grote tegels van formaat 120x120. Deze grote tegels zijn ideaal voor grote ruimtes en brengen een ruimtelijke uitstraling. U kunt deze tegels in verschillende ruimtes leggen, zoals de woonkamer, keuken, badkamer of zelfs een kantoor. Vind uw ideale grote tegels op onze website of in onze showroom in Breda!

De juiste tegels voor uw project

Onze vloertegels van 120x120 zijn verkrijgbaar in diverse structuren en designs, waaronder houtlook, keramische travertin, betonlook en natuursteenlook tegels. Dit betekent dat er voor elk project en elke stijl een geschikte tegel te vinden is. Daarnaast zijn onze 120x120 tegels verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u kunt elke gewenste sfeer in uw ruimte kunt creëren. U kunt verder op deze pagina lezen over de soorten grote tegels die wij in ons assortiment hebben.

 

Tegels 120x120 voor een ruime woonkamer

Er zijn veel voordelen van het leggen van grote tegels in uw ruimte. Dankzij de tegels van formaat 120x120 bij Tegelfloor lijkt uw ruimte groter en worden oppervlakken efficiënt bedekt. Dankzij deze grote tegels wordt de uitstraling van ruimte samengevoegd tot één groot geheel waardoor een gevoel van rust en stabiliteit wordt gecreëerd. Zo kunt u optimaal genieten van uw ruimte. De grote afmetingen van deze tegels zorgen ervoor dat het een populaire keuze is voor moderne huizen, openbare ruimtes en kantoren.

 

Tegels 120x120 voor de badkamer en het toilet

Op zoek naar tegels in Breda voor uw badkamer of toilet? Net als de tegels van 100x100 zijn tegels van 120x120 bijzonder geschikt voor zowel vloeren als wanden. Dit komt door het grote formaat van deze tegels. Zoals hierboven genoemd zorgen grote tegels voor een strakke uitstraling en een ruimtelijk effect. Dat is vooral fijn in badkamers aangezien die zich meestal in de kleinere ruimtes van het huis bevinden. De ruimtelijke uitstraling van de grote tegels zorgt ervoor dat de badkamer toch groot aanvoelt.

 

De tegels van formaat 120x120 hebben bovendien minder voegen en zijn goed bestand tegen vocht wat ideaal is voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of toilet. Bij Tegelfloor in Breda helpen we u graag bij het vinden van de perfecte tegels voor uw badkamer of toilet.

 

Betonlook tegels in formaat 120x120

Als u op zoek bent naar een stoere en industriële uitstraling voor uw huis, dan zijn onze betonlook tegels van 120x120 een uitstekende keuze. Met een breed assortiment aan keramische betonlook tegels in verschillende kleuren en patronen bieden wij een uitgebreide collectie om uit te kiezen. Ontdek hier onze betonlook tegels!

 

Keramische travertin vloertegels van 120x120

Naast betonlook en houtlook tegels, bieden wij ook een prachtige collectie keramische travertin tegels van formaat 120x120 aan. Deze tegels hebben een natuurlijke uitstraling en zijn duurzamer en gemakkelijker te onderhouden dan echte travertin tegels. Met hun diverse kleuren en patronen creëren ze een warme en natuurlijke sfeer in elke ruimte. Klik hier voor meer informatie over onze keramische travertin vloertegels.

 

Plaatsing van grote tegels maat 120x120

Bij Tegelfloor werken wij samen met een vaste groep van ervaren aannemers die uw tegelprojecten realiseren. Desondanks garanderen wij dat u tijdens het hele proces maar één contactpersoon heeft. Zo zorgen wij voor directe communicatie en persoonlijke aandacht tijdens het hele proces. Uw 120x120 tegels worden door ons bij u thuis afgeleverd en dezelfde week nog geplaatst. U kunt met een gerust hart kiezen voor Tegelfloor voor de plaatsing van uw grote tegels.

 

Vloerverwarming onder tegels van 120x120

Als u overweegt vloerverwarming te installeren onder uw 120x120 tegels dan profiteert u van dankzij de grote tegels van een gelijkmatige warmteverdeling over het vloeroppervlak. Dit betekent dat u kunt genieten van een comfortabel warme vloer zonder koude plekken of temperatuurverschillen. Bovendien behoudt vloerverwarming in combinatie met grote tegels de warmte langer, wat resulteert in energiebesparing en doorgaans lagere energiekosten.

 

Wij bieden een service waarbij we uw vloerverwarming perfect installeren en uw 120x120 tegels correct te leggen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de installatie en kunt een lange tijd genieten van uw nieuwe grote tegels.

 

Bekijk onze projecten met tegels in formaat 120x120

Benieuwd naar hoe 120x120 tegels eruitzien in echte woon- of badkamers? Onze projecten bieden een uniek kijkje in de huizen van recente klanten. Laat u inspireren en bekijk onze projecten op deze pagina!

 

Ontdek uw nieuwe tegels in maat 120x120 in onze showroom

Wij nodigen u uit om uw nieuwe tegels van 120x120 bij ons in de showroom in Breda uit te komen kiezen. Wij bieden ondersteuning door middel van advies op maat waardoor u gegarandeerd een goede keuze maakt. Wij staan bekend om onze concurrerende prijzen en tegels van hoge kwaliteit. Heeft u een vraag voor onze experts? Neem dan nu contact met ons op!

 

  • Tegels 120x120
  • Tegels 120x120
  • Tegels 120x120
  • Tegels 120x120
  • Tegels 120x120
  • Tegels 120x120