Blog

Tegelfloor

Travertin vloertegels van Tegelfloor

Travertin tegels van Tegelfloor

Bent u op zoek naar een prachtige en duurzame travertin vloer met een natuurlijke uitstraling? Dan zijn keramische travertin vloertegels de perfecte keuze voor u. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over keramische travertin tegels en hoe u ze kunt integreren in uw eigen woning of project. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of laat u inspireren in onze showroom.

Een natuurlijke uitstraling met travertin vloertegels

Wat is travertin? Travertin is een natuursteen die al eeuwenlang wordt gebruikt in bouw- en decoratieprojecten. Het is een kalksteen die wordt gevormd door opdrogend mineraalwater en heeft een unieke, kenmerkende uitstraling. Travertin tegels zijn erg populair vanwege hun natuurlijke uitstraling en levendige patronen. Een travertin vloer heeft vaak een uitgesproken beige of crème tint die mooi aansluit op allerlei materialen en woonstijlen. Om deze reden passen travertin tegels zowel bij moderne als klassieke woningen.

 

De voordelen van keramische travertin tegels

Hoewel echte travertin vloertegels een authentieke en natuurlijke uitstraling hebben, brengen ze ook een aantal nadelen met zich mee: ze zijn poreus, gevoelig voor beschadigingen en onderhoudsgevoelig. Bij Tegelfloor bieden wij een uitstekend alternatief: keramische travertin look tegels. Ze hebben dezelfde fraaie en natuurlijke uitstraling als echte travertin tegels, maar bieden een aantal extra voordelen. Zo zijn keramische travertin vloertegels een stuk duurzamer en gemakkelijker te onderhouden dan echte travertin tegels. Bovendien zijn ze goed bestand tegen krassen, vlekken en slijtage. Zo zorgen wij voor vloertegels met het beste van beide werelden.

 

Tegelfloor vloertegels voor iedere situatie

Travertin tegels zijn niet alleen geschikt voor de gangen en de woonkamer, maar staan ook goed in de badkamer en het toilet. Het natuurlijke karakter van een travertin vloer zorgt voor een sfeervolle uitstraling en geeft uw interieur een warme touch. Daarnaast is het mogelijk om vloerverwarming onder de tegels te leggen, wat voor extra comfort zorgt. Benieuwd naar alle soorten vloertegels en diensten die wij leveren? Ontdek al onze vloertegels of kom langs in onze showroom!

 

Waarom kiezen voor keramische travertin tegels van Tegelfloor?

Tegelfloor is een klein bedrijf waar je altijd een warme en persoonlijke service kan verwachten. Wij kopen onze tegels rechtstreeks in bij de fabrieken in Italië waardoor we altijd de scherpste prijzen kunnen bieden. Daarnaast bieden wij een zeer uitgebreid assortiment waardoor wij voor elk interieur een passende vloer kunnen aanbieden. U kunt bij ons terecht voor keramische travertin tegels in de volgende maten: 10x30, 30x60, 40x80, 60x60, 60x120, 80x80, 100x100, 120x120

 

Benieuwd naar ons werk? Ontdek dan nu onze gerealiseerde projecten en laat u inspireren door de prachtige vloeren die wij hebben gelegd!

 

De geschiedenis van de travertin vloer

De travertin vloer bestaat uit een type kalksteen dat travertijn of travertin wordt genoemd. Dit type natuursteen wordt al duizenden jaren door de mens gebruikt. De oude Romeinen waren al bekend met travertin en gebruikten het voor veel van hun monumentale gebouwen, waaronder het Colosseum en de Trevi-fontein. Travertin vloertegels zijn door de eeuwen heen een populaire keuze gebleven vanwege hun unieke uitstraling. Tegenwoordig wordt travertin vaak gebruikt in moderne interieurs vanwege de warme kleuren en natuurlijke textuur van de steen. De keramische varianten van deze vloertegels zijn daarnaast ook nog eens erg duurzaam. Als je op zoek bent naar een tijdloze en duurzame vloer, dan is een keramische travertin vloer zeker het overwegen waard!

 

Ontdek uw nieuwe travertin tegels in onze showroom

Bij Tegelfloor begrijpen we dat het kiezen van de juiste vloer een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij niet alleen de scherpste prijzen, maar ook persoonlijk advies en praktische hulp. Van het uitkiezen tot het laten leggen van de tegels, wij ondersteunen u gedurende het hele proces. Bezoek onze showroom in Breda voor een indrukwekkende selectie aan travertin vloertegels. Wilt u online alvast ideeën met ons uitwisselen of heeft u een brandende vraag? Neem dan nu contact met ons op!