WAT WIJ U
KUNNEN BIEDEN

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Het draait om u en uw wensen. Maar welke keus u ook maakt: onze tegels geven uw woning karakter.

De tegels van Tegelfloor passen in ieder interieur, zijn geschikt voor iedere ruimte en voor ieder huis. Van een oud pand tot nieuwbouwwoning, van badkamer tot woonkamer, van modern tot klassiek en landelijk. Wij geven u altijd eerlijk en professioneel advies.

Onze tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij verkopen alleen A-kwaliteit. U heeft keuze uit meer dan 500 soorten vloertegels, keramisch parket in 40 verschillende houtsoorten, patroontegels in 100 diverse patronen en heel veel verschillende mozaïektegels. Omdat wij een ruim assortiment bieden, is er voor ieder budget veel keus. Zo kan iedereen genieten van mooie tegels in zijn huis!

vloertegels 80x80

Vindt u het lastig om te kiezen? Neem dan een tegel op proef mee naar huis. Zit de juiste tegel er niet bij? Dan gaan we voor u op zoek. Wij doen er alles aan om u de gewenste tegels te bezorgen. Bij ons slaagt u gegarandeerd!

Onze passie
Met een prachtige tegelvloer komt uw huis tot zijn recht. We zetten alles op alles om de juiste tegel te leveren en te plaatsen. Zodat u dag in dag uit kunt genieten van originele tegels, die ú mooi vindt.

ONZE SERVICE

Met persoonlijke aandacht voor uw wensen adviseren wij over de mooiste tegels.
Wij creëren prachtige vloeren en wanden, leveren snel de tegels en zorgen voor deskundige plaatsing.

keramisch parket visgraat

ADVIES

Wij adviseren en helpen u graag om de juiste en mooiste keuze te maken. Welke tegels u ook zoekt, u vindt ze bij Tegelfloor in Breda. Wij horen graag wat uw wensen en eisen zijn op het gebied van tegels en budget. Wij  spelen hier flexibel op in.

patroontegels gang

LADEN EN LEVEREN

Nadat u uw tegels heeft uitgekozen, spreken wij met u af waar en wanneer wij uw tegels kunnen leveren. Bijna al onze tegels komen rechtstreeks uit Italië. Hierdoor kunnen wij zorgen voor scherpe prijzen en een snelle levering.

vloertegels 80x80

PLAATSEN VAN UW TEGELS

Wilt u uw tegels gelegd hebben, dan kan dit. Wij schakelen dan onze partners in die gespecialiseerd zijn in het leggen van tegels. Wij werken al meer dan 10 jaar naar alle tevredenheid samen met dezelfde tegelzetters.

PASSIE
EN VISIE

In ons werk komen visie en passie samen: wij zetten alles op alles om u een prachtige, duurzame tegelvloer te leveren, waar u jarenlang plezier van heeft.