Project Description

Binnenkijken bij… Mariska en Dante

We zijn heel blij met onze tegels. Door Tegelfloor zijn we snel en vakkundig geholpen’, vertelt Dante Ferrario.  Samen met Mariska en hun drie kinderen geniet hij dagelijks van een mooie tegelvloer in woonkamer, keuken en gang.  

‘We hadden al een aantal winkels bezocht, maar konden niet slagen. We wilden namelijk een grote tegel voor een mooie prijs én een snelle levering. Bij Tegelfloor, ons laatste adresje nota bene, vonden we de mooiste tegel voor een prachtige prijs. En… met twee dagen werden de tegels geleverd. Nu hadden we veel geluk dat de fabriek nog een extra partij had liggen, maar toch waren we blij dat Tegelfloor aan al onze eisen kon voldoen’, vertelt Dante.

Licht en ruim

Mariska en Dante gingen aanvankelijk voor een tegel van 80 bij 80 centimeter, maar kwamen thuis met een tegel van 90 bij 90. Dat maakt hun living en woonkeuken heel ruimtelijk. De keramische tegels in een gemêleerde zandkleur zorgen ook voor een licht en zonnig interieur. Dat wordt nog eens versterkt door twee grote schuifpuien met ramen. ‘Geen vloerkleed komt er aan te pas, omdat de tegels gewoon heel leuk zijn. Bovendien hebben we vloerverwarming, dus het is ook niet echt nodig. Maar wie weet… in de toekomst’, lacht Dante.

Onderhoudsvrij

Op de eerste verdieping, in de slaapkamers, ligt parket. De keus om beneden een tegelvloer te laten leggen, heeft vooral te maken met hun drie kids. Dante: ‘Onze kinderen zijn graag buiten. We hebben een grote tuin. Ze lopen nog weleens met speelgoed én vieze voeten naar binnen. Een parket zou te snel beschadigd raken. Een tegelvloer is vrijwel onderhoudsvrij. Een dweil erover en klaar. We zijn echt heel tevreden over deze vloer.’

Contact

    Controle: 12 + vier =