Project Description

Binnenkijken bij… Robert en Fabiënne

‘We hebben prachtige vloertegels en mozaïek in de keuken, badkamer en het toilet. Met hun kleuren gaan ze mooi in de ruimte op, waardoor een harmonieus interieur is ontstaan’, zeggen Robert en Fabiënne uit Bavel.

In de keuken van hun huis liggen fraaie keramische vloertegels van Tegelfloor Breda. In de badkamer en het toilet zijn de vloertegels door betegeld op de wand, voor een mooi ruimtelijk effect. In de badkamer zijn ook nissen met mozaïektegels gecreëerd. In de kelderkast liggen mooie Portugese patroontegels. Alle tegels in het huis zijn in prachtige kleuren gelegd, waardoor het interieur een sfeervolle uitstraling heeft gekregen.

Groot assortiment
Robert en Fabiënne togen eerder naar Breda voor tegels. Ze aarzelden geen moment om weer de showroom binnen te stappen. ‘Bij Tegelfloor is het assortiment groot en de prijs-kwaliteitverhouding goed. We wisten precies wat we wilden en slaagden meteen. Angelo dacht goed met ons mee en adviseerde prima over bijvoorbeeld de mozaïektegels. Het meest prettige is misschien wel dat Angelo zijn mening niet opdringt. Zo wilden we graag parket in de woonkamer. Hij liet ons in onze waarde en probeerde ons niet te overtuigen van tegels.’

Tegels badkamer
Angelo toonde zich ook flexibel, vertelt Robert. ‘De bestelling moesten we een paar keer uitstellen. Bovendien had ik een ruimte niet goed opgemeten, waardoor we enkele tegels tekort kwamen. Dat was voor Angelo geen probleem. Hij hielp ons geduldig.’ De gemêleerde tegels in de keuken zijn 80 x 80 cm. In de industriële sfeervolle badkamer liggen fraaie vloertegels die doorlopen op de wand. De nissen hebben bijpassende mozaïektegels. ‘We zijn heel tevreden over de service, het vakwerk van de tegelzetter en het hele proces van advies tot oplevering. Ik raad iedereen Tegelfloor aan!’

Ook op zoek naar vloertegels, patroontegels of mozaïek voor uw huis, winkel of kantoor? Bij Tegelfloor vindt u een groot assortiment met maar liefst 500 vloertegels in alle maten en soorten. Ook levert Tegelfloor mozaïektegels, patroontegels, wandtegels en keramisch parket tegen scherpe prijzen. Kom gerust langs in onze showroom in Breda. U bent van harte welkom!

Contact

    Controle: 12 + vier =