Project

Keramisch parket

Xander

De matte en warme uitstraling, natuurlijke houtkleur, vormt een ware blikvanger in de woonkamer en keuken

  • Plaats Breda
  • Category tegel Keramisch Parket
  • Product Keratiles Wood Natural
  • Formaat 26x200
  • Prijs €76,50 p/m2

Design brief

Samen met z’n vader kocht Xander een pand in Breda. In de woonkamer en keuken ligt inmiddels prachtig keramisch parket. “Tegelfloor biedt topkwaliteit en service. Ik zou een volgende keer weer hiernaartoe gaan.”

Xander en z’n vader kochten een pand uit 1884 dat ze wilden ombouwen tot levensloopwoning. Hoewel de verbouwing niet helemaal naar wens verliep en Xander uiteindelijk zonder aannemer zat en zelf aan de slag moest, hield hij vast aan wat hij voor ogen had. “Voor de vloer zocht ik keramisch parket met lange, brede planken die er zo echt mogelijk uitzien. Dat bleek lastig. Iemand tipte mij toen over Tegelfloor: dat was een schot in de roos. Angelo heeft ons heel goed geholpen. Hij is een geweldige adviseur, zo van: ‘dit moet je wel doen, en dat niet’. De ‘planken’ zijn 180 centimeter lang en zien er als echt uit.”

Keramisch park_natuurlijke houtkleur_Xander_24
Keramisch park_natuurlijke houtkleur_Xander_3
Keramisch park_natuurlijke houtkleur_Xander_11
Keramisch park_natuurlijke houtkleur_Xander_11 Keramisch park_natuurlijke houtkleur_Xander_11

Blikvanger

De matte en warme uitstraling, de natuurlijke houtkleur, niet te glad, niet te smal: het keramische parket – ook gelegd via Tegelfloor – vormt een ware blikvanger in de woonkamer en keuken. “Sommige mensen denken dat het echt hout is. Zo’n historisch pand vraagt misschien ook wel om een houten vloer, maar ik wilde vooral duurzaam bouwen, met vloerverwarming die werkt op een warmtepomp bijvoorbeeld. Keramisch parket is daar heel geschikt voor. En het gaat bovendien zeker 50 jaar mee.”

Topservice

Ook nadat de vloer gelegd was, hield de service van Angelo niet op. “Later, tijdens de verbouwing, wanhoopte ik vanwege de antieke tegeltjes in de hal. Maar hij wist meteen een tegelzetter te regelen die me kon helpen. Ik vond dat echt topservice.” De verbouwing was dus niet eenvoudig, maar alles rondom de vloer verliep fantastisch. “Ik kan iedereen Tegelfloor aanraden. Prachtige tegels, sterk advies en een geweldige service.”

Keramisch park_natuurlijke houtkleur_Xander_11
Keramisch park_natuurlijke houtkleur_Xander_11
Keramisch park_natuurlijke houtkleur_Xander_11

Vraag informatie aan over de tegels voor uw project