Project

Keramisch parket

Wesley en Nanda

De tegels verfraaien op een bijzondere manier hun interieur, sfeervol en stijlvol

  • Plaats -onbekend-
  • Category tegel Keramisch Parket
  • Prijs -onbekend-

Design brief

We zijn heel erg blij met onze tegels van Tegelfloor’, vertellen Wesley en Nanda. Wie de foto’s ziet of bij hen over de vloer stapt, begrijpt dit meteen. De tegels verfraaien op een bijzondere manier hun interieur, sfeervol en stijlvol.    

Wesley en Nanda hoefden niet lang na te denken voordat ze bij Tegelfloor over de drempel stapten. Ze kennen Angelo namelijk al iets langer. Niettemin vinden ze zowel de service als het assortiment bij Tegelfloor prettig. ‘Het contact met Angelo verliep heel soepel. Hij kwam met enkele voorstellen en combinaties. Daaruit hebben we een uitstekende keus kunnen maken.’

Keramisch parket_Wesley en Nanda_06
Keramisch parket_Wesley en Nanda_02
Keramisch parket_Wesley en Nanda_05
Keramisch parket_Wesley en Nanda_05 Keramisch parket_Wesley en Nanda_05

Over de gehele benedenverdieping van de woning ligt keramisch parket. Ruimtelijk en licht. De vloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Stofzuigen of een sopje erover en klaar. Wesley en Nanda kozen bewust niet voor een parketvloer van hout. ‘Die moet je geregeld schuren, oliën of in de was zetten. Dat zagen wij niet zitten. Bovendien wilden we vloerverwarming. Tegenwoordig kan dat weliswaar ook bij een houten vloer, maar ik vertrouw liever op materiaal dat minder snel werkt’, zegt Wesley.

Prachtige badkamer

De prachtige, moderne badkamer heeft een warme uitstraling en natuurlijke look. De badkamer is verder heel ruim en heeft een flinke inloopdouche met glazen wand. Harmonieus matchen de tegels met elkaar. De wandtegels in lichtgrijs hebben een afmeting van 120 x 40 centimeter. De vloertegels zijn 80 x 80 centimeter. Een speels effect geven de mozaïektegels, bijvoorbeeld achter de wastafel, in de nis en als badwand. ‘We zijn zeer tevreden!’, zegt Wesley.

Keramisch parket_Wesley en Nanda_05
Keramisch parket_Wesley en Nanda_05
Keramisch parket_Wesley en Nanda_05

Vraag informatie aan over de tegels voor uw project