Project

Keramische vloertegel

Esther en Corné

'Een schot in de roos: gewoon supermooi en praktisch'

  • Plaats Rucphen
  • Category tegel Vloertegels
  • Prijs -onbekend-

Design brief

Bij de familie Oomen uit Rucphen liggen over de gehele benedenverdieping prachtige keramische tegels van Tegelfloor. Vrijwel iedereen die over de vloer komt, inclusief allerlei vakmensen, is er weg van. Esther en Corné krijgen heel vaak de reactie: ‘Wow, wat een mooie vloer!’

Keramische tegel_Corné en Esther_01
Keramische tegel_Corné en Esther_03
Keramische tegel_Corné en Esther_04
Keramische tegel_Corné en Esther_04 Keramische tegel_Corné en Esther_04

Esther en Corné Oomen kunnen dat alleen maar bevestigen. Ze zijn onverkort nog steeds blij met hun keus voor deze vloer. Esther: ‘Onze keramische tegelvloer is gewoon supermooi en praktisch.’ Ze stapten bij Tegelfloor over de drempel na een tip van de tegellegger. Eenmaal binnen hoefden ze niet lang na te denken… ‘Binnen twee minuten hadden we onze keus gemaakt. Dat is heel snel, maar we zagen de tegel liggen en wisten meteen: dat is ‘m. Een schot in de roos!’ Voor de formaliteit maakten ze nog een rondje door de zaak, maar Esther en Corné bleven bij hun keus. Daar hebben ze tot op heden geen moment spijt van gehad.

Persoonlijk en betrokken

Corné en Esther waren weliswaar eerst bij andere tegelzaken langsgegaan, maar ze konden daar niet slagen. ‘Niet alleen omdat onze tegel er niet bij zat, maar je werd ook nogal eens aan je lot overgelaten. Bij Angelo stapten we over de drempel en er was meteen een klik. Hij was persoonlijk, betrokken en gemoedelijk. Het was erg fijn om met hem zaken te doen.’ Zo genieten ze dagelijks van een mooie, praktische en sfeervolle tegelvloer van Tegelfloor.

Keramische tegel_Corné en Esther_04
Keramische tegel_Corné en Esther_04
Keramische tegel_Corné en Esther_04

Vraag informatie aan over de tegels voor uw project