Project

Keramische vloertegel

Suzanne en Roy

Vloertegel in 90 x 90 cm geeft een ruimtelijke en rustige uitstraling

  • Plaats Oosterhout
  • Category tegel Vloertegels
  • Prijs -onbekend-

Design brief

‘Vriendelijkheid, geduld en vakmanschap. Dat kom je bij Tegelfloor in Breda tegen. Daardoor genieten we nu van mooie, keramische vloertegels’, vertellen Roy en Suzanne uit Oosterhout.  

Over de hele benedenverdieping van hun huis in Oosterhout – in de hal, keuken, toilet, woon- en eetkamer – liggen prachtige grijsgemêleerde vloertegels. Ze zijn van het formaat 90 x 90 cm en geven daardoor het huis een ruimtelijke en rustige uitstraling.

Keramische vloertegel_90x90_Roy en Suzanne_03
Keramische vloertegel_90x90_Roy en Suzanne_01
Keramische vloertegel_90x90_Roy en Suzanne_02
Keramische vloertegel_90x90_Roy en Suzanne_02 Keramische vloertegel_90x90_Roy en Suzanne_02

Roy en Suzanne kwamen Tegelfloor Breda op het spoor door zijn mooie en duidelijke website. ‘Die viel op tussen andere tegelzaken.’ Ze waren ook zeer te spreken over het grote assortiment tegels in de showroom: in alle soorten en maten en tegen de scherpste prijzen. ‘Het viel echter niet mee om een keus te maken. Wij kwamen zo’n vier of vijf keer terug. Maar Angelo bleef geduldig en vriendelijk.’

Netjes en vakkundig

Suzanne en Roy vinden het werk van de tegelzetter een absoluut pluspunt. Roy vertelt: ‘Met hem konden we lezen en schrijven. Hij werkt netjes en precies. Angelo en de tegelzetter hebben dus dezelfde uitstraling: ze zijn beiden professioneel en vakkundig.’ Een aanwinst voor Tegelfloor Breda.

Voordelen vloertegels

Keramische vloertegels hebben veel voordelen boven bijvoorbeeld een houten vloer. ‘Ze zijn praktisch en slijtvast. De tegelvloer is bovendien makkelijk schoon te houden, hoewel je er niet zoveel stof en vuil op ziet. En… de tegelvloer past uitstekend bij ons interieur. Ook als we het één en ander willen veranderen, kan de vloer gewoon blijven liggen. We zijn er blij mee!’

Keramische vloertegel_90x90_Roy en Suzanne_02
Keramische vloertegel_90x90_Roy en Suzanne_02
Keramische vloertegel_90x90_Roy en Suzanne_02

Vraag informatie aan over de tegels voor uw project