Project Description

Binnenkijken bij… Roy en Suzanne

‘Vriendelijkheid, geduld en vakmanschap. Dat kom je bij Tegelfloor in Breda tegen. Daardoor genieten we nu van mooie, keramische vloertegels’, vertellen Roy en Suzanne uit Oosterhout.  

Over de hele benedenverdieping van hun huis in Oosterhout – in de hal, keuken, toilet, woon- en eetkamer – liggen prachtige grijsgemêleerde vloertegels. Ze zijn van het formaat 90 x 90 cm en geven daardoor het huis een ruimtelijke en rustige uitstraling.

Ruim assortiment
Roy en Suzanne kwamen Tegelfloor Breda op het spoor door zijn mooie en duidelijke website. ‘Die viel op tussen andere tegelzaken.’ Ze waren ook zeer te spreken over het grote assortiment tegels in de showroom: in alle soorten en maten en tegen de scherpste prijzen. ‘Het viel echter niet mee om een keus te maken. Wij kwamen zo’n vier of vijf keer terug. Maar Angelo bleef geduldig en vriendelijk.’

Netjes en vakkundig
Suzanne en Roy vinden het werk van de tegelzetter een absoluut pluspunt. Roy vertelt: ‘Met hem konden we lezen en schrijven. Hij werkt netjes en precies. Angelo en de tegelzetter hebben dus dezelfde uitstraling: ze zijn beiden professioneel en vakkundig.’ Een aanwinst voor Tegelfloor Breda.

Voordelen vloertegels
Keramische vloertegels hebben veel voordelen boven bijvoorbeeld een houten vloer. ‘Ze zijn praktisch en slijtvast. De tegelvloer is bovendien makkelijk schoon te houden, hoewel je er niet zoveel stof en vuil op ziet. En… de tegelvloer past uitstekend bij ons interieur. Ook als we het één en ander willen veranderen, kan de vloer gewoon blijven liggen. We zijn er blij mee!’

 

Zoekt u ook keramische vloertegels voor uw huis of kantoor? Bij Tegelfloor vindt u een groot assortiment met maar liefst 500 vloertegels in alle soorten en maten. Tegelfloor levert ook mozaïektegels, wandtegels, patroontegels en keramisch parket tegen de scherpste prijzen. Kom gerust even langs in onze showroom in Breda!

Contact

    Controle: 12 + vier =