Project Description

Binnenkijken bij… Mijndert en Arlette

Het klinkt misschien heel eenvoudig, maar we vinden de vloer gewoon ontzettend mooi. Daarom hebben we die gekocht bij Tegelfloor.’ Mijndert en Arlette hebben niet veel woorden nodig om aan te geven dat ze blij zijn met het keramisch parket in hun woning.   

Mijndert en Arlette hoefden niet lang te zoeken toen ze bij Tegelfloor naar binnenstapten. Daar zagen ze de vloer liggen die ze wilden hebben. In een prettig gesprek met Angelo wisten ze het daarna zeker. ‘We zitten niet te wachten op verkooppraatjes, maar op een eerlijk advies en goede tips. En dat gaf Angelo. Ook waren we tevreden over de prijsafspraak’, vertelt Mijndert. De keus was   vervolgens snel gemaakt.

Keramisch parket

Over de gehele benedenverdieping van hun woning ligt het keramisch parket. Zo kunnen Mijndert en Arlette genieten van de houten look van een parketvloer met de voordelen van een tegel. Het keramisch parket versterkt het moderne en strakke interieur dat licht en ruim is. De stroken in de lengterichting vergroten de ruimtelijkheid van de kamer en keuken. Bovendien is de vloer onderhoudsvriendelijk. Een sopje erover en klaar. ‘Een absolute aanwinst. We zijn zeer tevreden met onze woning in Berkel Enschot en de tegelvloer ’, zegt Mijndert.

Contact

    Controle: 12 + vier =