Project Description

Binnenkijken bij… Gert Jan en Willemieke

‘De prachtige tegelvloer van Tegelfloor geeft aan ons interieur een mooie, strakke uitstraling. Bovendien zijn de keramische vloertegels netjes gelegd. We zijn er blij mee!’, vertellen Gert Jan en Willemieke uit Zevenbergen.  

In de hal, keuken, woon- en eetkamer van hun huis in Zevenbergen liggen prachtige, lichtgrijze gemêleerde vloertegels. ‘Dat geeft een speels effect. Bovendien matcht de tegelvloer goed met het interieur én de tuin. De deuren naar de tuin staan bij mooi weer altijd open. Dan is het fijn als binnen en buiten op elkaar zijn afgestemd.’

Groot formaat tegels
De keramische tegels van Tegelfloor hebben het formaat van 80 x 80 centimeter. Dat zorgt voor een ruimtelijke uitstraling in huis. ‘We vinden sowieso dat Tegelfloor in Breda een mooi aanbod tegels heeft. Het is prettig kiezen uit een ruim assortiment. Bovendien heeft Tegelfloor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn we zeer netjes en vriendelijk geholpen door Angelo. Je krijgt alle tijd om zelf even in de showroom rond te kijken. Je kan op je gemak een keus maken. Angelo is helemaal niet opdringerig, maar geeft goede adviezen.’

Onderhoudsvrij
Gert Jan en Willemieke hebben een jong gezin. Dan is een tegelvloer bijzonder handig. ‘Zeer makkelijk in onderhoud. Zeker omdat er nog weleens zand en water naar binnen wordt gelopen. Dweil erover en klaar.’ Het praktische element gaat samen met het comfort van een mooi kleed in de woonkamer. ‘Dat geeft de vloer naast een strakke uitstraling een warm accent’, besluit Gert Jan.

Zoekt u ook keramische vloertegels voor uw huis of kantoor? Bij Tegelfloor vindt u een groot assortiment met maar liefst 500 vloertegels in alle soorten en maten. Tegelfloor levert ook patroontegels, mozaïektegels, wandtegels en keramisch parket tegen de scherpste prijzen. Kom gerust even langs in onze showroom in Breda!

Contact

    Controle: 12 + vier =