Project Description

Binnenkijken bij… Ruud en Laura

We zijn blij met het resultaat. De fraaie vloertegels zijn een mooi onderdeel van het interieur.’ Ruud den Hout en Laura Hermans hebben een prachtige vloer van Tegelfloor uit Breda liggen in woonkamer, keuken en hal.    

Ruud en Laura stapten bij Tegelfloor naar binnen en zagen daar een mooie tegel voor een mooie prijs. ‘We werden netjes ontvangen door Angelo. Vervolgens hadden we een goed gesprek waarin hij ons uitstekend advies gaf’, vertelt Ruud. De keus was toen snel gemaakt. Over de hele benedenverdieping ligt dezelfde keramische tegel in een lichtgrijze betonlook met een ruime afmeting van 80 bij 80 centimeter. ‘Daardoor oogt het interieur licht en ruimtelijk, helemaal naar wens’, vertelt Ruud enthousiast.

Strak en modern

De keramische tegel past perfect in het strakke en moderne interieur van Ruud en Laura. De plinten zijn gemaakt van hetzelfde materiaal, dezelfde tegel. ‘Eerst overwogen wij om een houten plint te nemen, maar onze tegellegger gaf aan dat hij van deze tegels plinten op maat kon snijden. Dat was een goed idee. Zo ligt alles er netjes en harmonieus bij’, zegt Ruud. De vloer is bovendien makkelijk in onderhoud. Sopje erover en klaar. ‘Kortom, we zijn erg tevreden over de tegels van Tegelfloor.’

Contact

    Controle: 12 + vier =