Project

Keramische vloertegel

Miranda en Eric

Geen krassen en vlekken en samen met de vloerverwarming voelen de tegels comfortabel aan

  • Plaats Breda
  • Category tegel Vloertegels
  • Prijs -onbekend-

‘We krijgen veel complimenten over onze vloer. We hebben dan ook hele mooie keramische vloertegels van Tegelfloor liggen in de woonkamer, eetkamer, keuken, hal, berging en toilet’, zeggen Eric en Miranda Thijsen uit Breda.

Bij Tegelfloor vindt men een zeer groot assortiment tegels in alle soorten en maten tegen scherpe prijzen, modern en eigentijds. Eric en Miranda slaagden dan ook uitstekend in hun keus voor keramische vloertegels. ‘Tegelfloor zit bovenop de trend, dus dat is heel prettig als je echt iets bijzonders zoekt. Voor ons was ook de gunstige prijs doorslaggevend. Als je het daar niet kan vinden, weet ik het ook niet meer’, lacht Eric.

Keramische vloertegel_100x100_Eric en Miranda_05
Keramische vloertegel_100x100_Eric en Miranda_13
Keramische vloertegel_100x100_Eric en Miranda_18
Keramische vloertegel_100x100_Eric en Miranda_18 Keramische vloertegel_100x100_Eric en Miranda_18

Heel fijn was ook het ontvangst en de klantvriendelijke houding van Angelo, zeggen Eric en Miranda. ‘We kregen uitstekende adviezen. Zo hebben we op advies van Angelo het toilet tot halverwege de wand laten betegelen met dezelfde keramische vloertegel en daarboven gestukt. Dat staat heel mooi en strak.’

Praktisch en mooi

Eric en Miranda overwogen eerst een gietvloer, maar een keramische tegelvloer biedt meer voordelen en duurzaamheid. Eric: ‘Naast schoonheid waarderen we namelijk het praktisch gemak van een vloer. Zo zie je op keramische vloertegels geen krassen en vlekken, wat we erg prettig vinden. We wonen in een nieuwbouwhuis en de bestrating om ons heen is nog niet op orde. Je loopt veel zand naar binnen, dus we zijn erg blij dat we nu keramische tegels hebben.’ En samen met vloerwarming voelt de tegelvloer ook nog eens heel comfortabel!

Ruimtelijk en licht

Miranda en Eric genieten dagelijks van de keramische vloertegels in keuken, eetkamer, woonkamer, hal, toilet en berging. ‘Ik kan wel zeggen dat onze vloer het mooiste onderdeel van het huis is’, zegt Eric enthousiast. De vloertegels zijn in de afmeting van 1 bij 1 meter, wat heel ruimtelijk oogt. ‘De grijs getinte vloer is daardoor heel licht en samen met ons interieur, waaronder de binnendeuren van staal en glas, hebben we een prachtige, industriële uitstraling gecreëerd. De keramische vloertegels zijn heel succesvol!’

Keramische vloertegel_100x100_Eric en Miranda_18
Keramische vloertegel_100x100_Eric en Miranda_18
Keramische vloertegel_100x100_Eric en Miranda_18

Vraag informatie aan over de tegels voor uw project