Project

Keramische vloertegel

Frank

Een strakke en moderne uitstraling

  • Plaats Oisterwijk
  • Category tegel Vloertegels
  • Prijs -onbekend-

Design brief

‘De tegels zijn mooi en de prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Voor mij was dat genoeg reden om een prachtige tegelvloer bij Tegelfloor te kopen’, zegt Frank Jansen.  

Strakke en moderne vloertegel_Frank_20
Strakke en moderne vloertegel_Frank_01
Strakke en moderne vloertegel_Frank_23
Strakke en moderne vloertegel_Frank_23 Strakke en moderne vloertegel_Frank_23

Zijn schoonzoon was ook bij Tegelfloor geweest en had daar eveneens mooie tegels uitgezocht. Bovendien zit de tegelzaak niet zo ver weg van waar hij woont. Voor Frank aanleiding om eens bij Tegelfloor naar binnen te stappen. Dat beviel hem uitstekend. ‘Angelo was vriendelijk en behulpzaam en de tegels hebben een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.’

Strak en modern

Tegelfloor heeft een uitgebreid assortiment aan vloertegels in uiteenlopende kleuren en maten. Ook de laatste trends, bijvoorbeeld  grote tegels, heeft Angelo in huis; evenals kwalitatief hoogwaardige Italiaanse vloertegels. Niet voor niets heeft Frank een prima keus kunnen maken. Hij heeft mooie keramische vloertegels liggen in onder meer de pantry, garage en de badkamers van zijn huis. De doucheruimte is prachtig betegeld. De uitstraling is strak en modern. De tegels zijn overal perfect gelegd en passen uitstekend bij het interieur. ‘Ik ben er zeer tevreden over’, besluit Frank.

Strakke en moderne vloertegel_Frank_23
Strakke en moderne vloertegel_Frank_23
Strakke en moderne vloertegel_Frank_23

Vraag informatie aan over de tegels voor uw project