Project Description

Binnenkijken bij… Frank Jansen

‘De tegels zijn mooi en de prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Voor mij was dat genoeg reden om een prachtige tegelvloer bij Tegelfloor te kopen’, zegt Frank Jansen.  

Zijn schoonzoon was ook bij Tegelfloor geweest en had daar eveneens mooie tegels uitgezocht. Bovendien zit de tegelzaak niet zo ver weg van waar hij woont. Voor Frank aanleiding om eens bij Tegelfloor naar binnen te stappen. Dat beviel hem uitstekend. ‘Angelo was vriendelijk en behulpzaam en de tegels hebben een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.’

Strak en modern
Tegelfloor heeft een uitgebreid assortiment aan vloertegels in uiteenlopende kleuren en maten. Ook de laatste trends, bijvoorbeeld  grote tegels, heeft Angelo in huis; evenals kwalitatief hoogwaardige Italiaanse vloertegels. Niet voor niets heeft Frank een prima keus kunnen maken. Hij heeft mooie keramische vloertegels liggen in onder meer de pantry, garage en de badkamers van zijn huis. De doucheruimte is prachtig betegeld. De uitstraling is strak en modern. De tegels zijn overal perfect gelegd en passen uitstekend bij het interieur. ‘Ik ben er zeer tevreden over’, besluit Frank.

Contact

    Controle: 12 + vier =