Loading...

Portugese tegels

Portugese tegels2018-11-27T09:59:10+00:00

Voor in de badkamer, douche en WC

Portugese tegels kunnen overal gelegd worden. Vaak worden ze gelegd in een hal, omdat de vloer daar vaak vrij is en je de tegels dan goed kunt zien. Ze hebben natuurlijk een speciaal patroon en bij Tegelfloor in Breda zijn alle Portugese tegels handgemaakt. Je kunt dan ook zelf een patroon kiezen dat helemaal bij jouw woning past! Portugese tegels kun je ook leggen in je badkamer, douche of WC. Zodra ze hiervoor behandeld zijn kunnen ze ook in deze vochtige ruimtes gelegd worden. Dat is zeker de moeite waard; Portugese tegels geven je badkamer, douche of WC echt een unieke uitstraling!

patroontegels breda

Geschikt voor in de keuken

Portugese tegels staan niet alleen mooi in de badkamer, we zien ze ook steeds vaker terug in de keuken. Zo vinden we Portugese tegels steeds vaker op de achterwand in de keuken, bijvoorbeeld achter het fornuis. Erg mooi als je bijvoorbeeld een groot fornuis hebt en je een leefkeuken hebt waarin ook gegeten wordt. De Portugese tegels zijn er in alle kleuren, van zwart wit tot blauw en van rood tot roze.

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten

Superzaak voor de meest trendy tegels!

Mevr. Steenland

Hele mooie collectie en geweldige service. Gisteren weer aan den lijve ondervonden. Echt naar toe gaan als je op zoek bent naar een mooie vloer en goed geholpen wilt worden.

Mevr. van Doorn, Tilburg

Mooie tegels, goede prijs-kwaliteitverhouding en service is top!!

Mevr. van der Linden

Mooie tegels, goede service. We zijn blij met het resultaat.

Mevr Baas

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten

Patroontegels voor iedereen

Onze Portugese tegels passen bij ieder interieur en in iedere woning. Doordat je zelf een patroon kunt kiezen, ga je altijd naar huis met tegels die helemaal naar jouw wens zijn! Kom langs in onze showroom in Breda, bekijk al onze verschillende soorten Portugese tegels en laat je overtuigen. De koffie staat voor je klaar!

vloertegels berkel enschot