Loading...

Tegels Brabant

Tegels Brabant2018-11-22T21:14:11+00:00

Keramisch parket

Houdt u van een warm gevoel in huis? Een gevoel van behaaglijkheid en gezelligheid? Dan zit u natuurlijk al snel te denken aan een houten vloer. Hoewel een houten vloer natuurlijk prachtig is, levert het wel veel onderhoud op. Daar bestaat echter een oplossing voor: keramisch parket! Keramisch parket, ook wel houtlook tegels, hebben een unieke uitstraling. Het ziet er namelijk uit als een echte houten vloer, terwijl het het onderhoud heeft van een normale tegelvloer; nihil dus. Als u op zoek bent naar houtlook tegels voor uw woning in het gezellige Brabant, dan vindt u die bij Tegelfloor!

ASSORTIMENT KERAMISCH PARKET
keramisch parket berkel enschot
patroontegels breda

Patroontegels

Wilt u graag een stapje verder en bent u op zoek naar een echte unieke look voor uw woning? Ook dan kunt u in onze showroom in Brabant terecht. Wij hebben namelijk ook een zeer groot aanbod aan patroontegels en mozaïektegels. Met patroontegels kunt u geheel uw eigen stijl creëren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor patroontegels waarbij het één groot patroon wordt, of voor patroontegels met een ander patroon op elke tegel. Het is bij ons zelfs mogelijk om zelf een patroon samen te stellen; zo bent u helemaal baas over eigen vloer! Daarnaast vindt u in onze showroom in Brabant niet alleen vloertegels, maar ook wandtegels. Denk bijvoorbeeld aan prachtige mozaïektegels voor in de badkamer! Zo creëert u het echte wellness gevoel….

ASSORTIMENT PATROONTEGELS

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten

Mooie tegels, goede prijs-kwaliteitverhouding en service is top!!

Mevr. van der Linden

Hele mooie collectie en geweldige service. Gisteren weer aan den lijve ondervonden. Echt naar toe gaan als je op zoek bent naar een mooie vloer en goed geholpen wilt worden.

Mevr. van Doorn, Tilburg

Mooie tegels, goede service. We zijn blij met het resultaat.

Mevr Baas, Your Content Goes Here

Superzaak voor de meest trendy tegels!

Mevr. Steenland

Ervaar onze vloertegels zelf in onze showroom in Brabant!

Naast houtlook tegels, patroontegels en mozaïektegels vindt u in onze showroom in Brabant nog veel meer soorten vloertegels en wandtegels! Bent u op zoek naar iets specifieks en heeft u dat nog niet kunnen vinden in andere tegelwinkels in Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u namelijk graag aan precies de tegel waar u naar op zoek bent. Kom gerust eens langs in onze showroom in Brabant om onze huidige collectie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat voor u klaar en wij adviseren u graag!

ASSORTIMENT MOZAIEK
vloertegels berkel enschot