Loading...

Tegels Etten-Leur

Tegels Etten-Leur2018-11-22T21:14:04+00:00

KERAMISCH PARKET

In onze showroom nabij Etten-Leur vind je veel verschillende soorten vloertegels. Zo vind je er ook houtlook tegels. Deze tegels zien eruit als een echte houten vloer, maar dat is het niet! Met deze tegels heb je in principe alleen de lusten, niet de lasten. Je hoeft de vloer namelijk niet te onderhouden zoals een echte houten vloer. Het dagelijks onderhoud met een stofzuiger en wekelijks met een dweil is al voldoende! Toch zijn deze tegels niet van echt te onderscheiden en heeft iedere tegelstrook weer een uniek patroon, waardoor de look verbluffend is. U kunt daarnaast niet alleen voor vloertegels terecht in onze showroom nabij Etten-Leur, maar ook ook wandtegels vindt u bij ons. Ook deze zijn er in verschillende soorten en maten. Kom langs in onze showroom en laat u verbluffen!

ASSORTIMENT KERAMISCH PARKET
keramisch parket visgraat
patroontegels gang

PATROONTEGELS

In onze showroom nabij Etten-Leur vindt u een uniek assortiment aan verschillende soorten tegels. Zo vindt u bij ons ook nog prachtige patroontegels.Vind je dat jouw kamer wel wat extra’s kan gebruiken, dan kun je met patroontegels iets heel unieks creëren. Ze zorgen namelijk voor een zeer unieke sfeer en uitstraling en je kunt zelf kiezen welk patroon je wilt hebben. Daarnaast kun je ook kiezen voor mozaïektegels, die je voornamelijk in badkamers tegenkomt. Deze tegels geven je badkamer een unieke en toch rustgevende uitstraling; zo creëer je je eigen wellness spa!

ASSORTIMENT PATROONTEGELS

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten

Mooie tegels, goede prijs-kwaliteitverhouding en service is top!!

Mevr. van der Linden

Hele mooie collectie en geweldige service. Gisteren weer aan den lijve ondervonden. Echt naar toe gaan als je op zoek bent naar een mooie vloer en goed geholpen wilt worden.

Mevr. van Doorn, Tilburg

Mooie tegels, goede service. We zijn blij met het resultaat.

Mevr Baas

Superzaak voor de meest trendy tegels!

Mevr. Steenland

MOZAIEK

Mozaïektegels geeft altijd een speciaal effect aan uw badkamer, keuken of een andere ruimte in uw woning in Etten-Leur. Tegelfloor heeft verschillende badkamer, keuken of een andere ruimte in diverse kleuren. Of u nu keramisch mozaïek, glas mozaïek, of natuursteen pebbles zoekt, Tegelfloor heeft ze allemaal. De keus is aan u! Vraag vrijblijvend advies in onze showroom.

ASSORTIMENT MOZAIEK
vloertegels berkel enschot