Loading...

Toilet tegels

Toilet tegels2018-12-14T09:15:36+00:00

De mooiste tegels voor je toiletruimte

Gaat je de toiletruimte renoveren? Ga dan eens niet alleen voor praktisch. Kies eens voor echt mooie tegels voor in de toiletruimte, want ook deze ruimte verdient aandacht! Bij Tegelfloor vind je veel verschillende soorten toilet tegels. Naast dat de nieuwe tegels voor je toilet er mooi uit moeten zien, moeten ze natuurlijk ook makkelijk en goed schoon te maken zijn. Deze ideale combinatie vind je bij de toilet tegels van Tegelfloor. Aan wat voor toilet tegels zit jij te denken?

ASSORTIMENT KERAMISCH PARKET

Tegels voor de vloer en achterwand van de wc

Er zijn heel veel verschillende soorten tegels voor de toiletruimte. Zo zijn er verschillende soorten tegels voor de vloer van het toilet, maar ook voor de achterwand van het toilet. Ga je voor natuurlijke kleuren zoals antraciet en bruin? Of kies je voor mooie donkere tegels op de vloer van het toilet en een lichte kleur voor op de achterwand van de wc? De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt geheel naar eigen smaak de tegels voor uw toilet kiezen. Zo hebben we zelfs de mooiste design tegels voor uw toilet!

ASSORTIMENT VLOERTEGELS

Betonlook tegels voor het toilet

De industriële look is nu helemaal hip. Geef je toilet ook deze stoere look met behulp van betonlook tegels! Deze tegels worden ook wel keramische tegels genoemd en zijn erg makkelijk te onderhouden; ideaal voor een een toiletruimte dus. Ze zien er echter niet uit als gewone keramische tegels, ze hebben namelijk een betonlook! Dat zorgt ervoor dat de tegels eruit zien als een stoere, robuuste betonnen vloer, terwijl ze een stuk makkelijker schoon te houden zijn. De perfecte combinatie dus!

ASSORTIMENT WANDTEGELS
vloertegels berkel enschot

De toiletruimte betegelen met mozaïektegels

Je kunt er ook voor kiezen om de vloer en wand in de toiletruimte geheel te voorzien van mozaïektegels. Dat geeft een rustgevende en sfeervolle uitstraling. Net alsof je in een wellness spa bent! Vaak wordt gekozen voor mozaïek tegels in het toilet in dezelfde kleuren maar verschillende tinten. Deze tegels worden dan willekeurig geplaatst zodat er een speels patroon ontstaat. De meeste mozaïek tegeltjes voor in het toilet zijn vierkant, maar je kunt ook kiezen voor ronde kiezeltjes, ook erg mooi!

ASSORTIMENT MOZAIEK

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten

Mooie tegels, goede prijs-kwaliteitverhouding en service is top!!

Mevr. van der Linden

Marokkaanse tegels in het toilet

Wil je echt graag een unieke uitstraling in de toiletruimte? Dan kun je ook kiezen voor Marokkaanse tegels in het toilet! Deze tegels zijn opvallend en dus ideaal voor in een neutrale ruimte als het toilet. De zijn er in allerlei verschillende soorten, kleuren en patronen. Je bent van harte welkom om al onze toilet tegels te komen bekijken in onze showroom in Breda!

ASSORTIMENT PATROON TEGELS