patroontegels

Patroontegels

Patroontegels zijn de blikvangers op je vloer en de sfeermakers in je huis; hiermee kun je een unieke uitstraling geven aan je woning. Zo kun je kiezen voor vloertegels met patroon in een klassieke, landelijke of industriële look. Je kunt verschillende patronen maken met deze gedecoreerde cementtegels. Hoe het eruit komt te zien is volledig aan jou! Deze keramische patroontegels zijn er voor op de wand en voor op je vloer.

Bekijk het assortiment

Keramische patroontegels en handgemaakte cementtegels

Je kunt bij Tegelfloor terecht voor verschillende keramische en handgemaakte cementtegels. Denk bijvoorbeeld aan prachtige Portugese tegels of juist Parijse tegels. Het is zelfs mogelijk om een eigen kleurencombinatie aan te leveren, zodat je echt jouw eigen, unieke tegels met patroon hebt. Je bent van harte welkom in onze showroom in Breda om onze granito tegels, handgemaakte cementtegels en keramische patroontegels te komen bekijken!

patroontegels
patroontegels

Kies je eigen patroontegels

In ons assortiment vind je keramische patroontegels in maar liefst 47 verschillende kleuren en heb je keuze uit verschillende hoeken, lijnen, patronen en plinten. Zit de juiste kleurencombinatie er voor jou niet tussen, dan is dat geen probleem. Je kunt bij ons namelijk ook je eigen kleurencombinatie maken! Wij adviseren je dan ook graag en helpen je om je eigen, originele vloertegels met patroon te creëren. Wij hebben namelijk al meer dan 10 jaar ervaring met verschillende soorten tegelvloeren. Daarom leveren wij alleen de beste keramische patroontegels, maar kun je bij ons ook terecht voor vloertegels, keramisch parket of mozaïektegels voor in de badkamer, op het toilet, in de woonkamer of in de hal. Je bent van harte welkom in onze showroom in Breda om ons assortiment te komen bekijken en de mooiste vloertegel uit te kiezen. Via ons contactformulier kun je een afspraak maken.

Patroontegels: makkelijk te onderhouden

Patroontegels moeten regelmatig van onderhoud worden voorzien. Echter valt dit onderhoud voor een groot deel al onder het dagelijkse of wekelijkse reguliere onderhoud, zoals het stofzuigen en dweilen van de patroon vloertegels. Naast het reguliere onderhoud is het aan te raden om de vloer te reinigen met natuurzeep en om af en toe wat impregneermiddel bij het poetswater toe te voegen. Zo houd je je vloeren stralend!

patroontegels
patroontegels

Patroontegels zijn de blikvangers op je vloer en de sfeermakers in je huis; hiermee kun je een unieke uitstraling geven aan je woning. Zo kun je kiezen voor patroontegels in een klassieke, landelijke of industriële look. Je kunt verschillende patronen maken met deze gedecoreerde cementtegels. Hoe het eruit komt te zien is volledig aan jou! Deze keramische tegels zijn er voor op de wand en voor op je vloer.

patroontegels

Je kunt bij Tegelfloor terecht voor verschillende keramische en handgemaakte cementtegels. Denk bijvoorbeeld aan prachtige Portugese tegels of juist Parijse tegels. Het is zelfs mogelijk om een eigen kleurencombinatie aan te leveren, zodat je echt jouw eigen, unieke tegels hebt. Je bent van harte welkom in onze showroom in Breda om onze granito tegels, handgemaakte cementtegels en keramische patroontegels te komen bekijken!

patroontegels

In ons assortiment vind je patroontegels in maar liefst 47 verschillende kleuren en heb je keuze uit verschillende hoeken, lijnen, patronen en plinten. Zit de juiste kleurencombinatie er voor jou niet tussen, dan is dat geen probleem. Je kunt bij ons namelijk ook je eigen kleurencombinatie maken! Wij adviseren je dan ook graag en helpen je om je eigen, originele patroon te creëren. Wij hebben namelijk al meer dan 10 jaar ervaring met verschillende soorten tegelvloeren. Daarom leveren wij alleen de beste patroontegels, maar kun je bij ons ook terecht voor vloertegels, keramisch parket of mozaïektegels voor in de badkamer, op het toilet, in de woonkamer of in de hal. Je bent van harte welkom in onze showroom in Breda om ons assortiment te komen bekijken en de mooiste vloertegel uit te kiezen. Via ons contactformulier kun je een afspraak maken

patroontegels

Patroontegels moeten regelmatig van onderhoud worden voorzien. Echter valt dit onderhoud voor een groot deel al onder het dagelijkse of wekelijkse reguliere onderhoud, zoals het stofzuigen en dweilen van de patroon vloertegels. Naast het reguliere onderhoud is het aan te raden om de vloer te reinigen met natuurzeep en om af en toe wat impregneermiddel bij het poetswater toe te voegen. Zou houd je je vloeren stralend!

Waarom kiezen voor vloertegels met een patroon?

Als je graag een unieke uitstraling aan je ruimtes wil geven, maar niet houdt van te veel poespas en accessoires, is het slim om voor patroon vloertegels of wandtegels te kiezen. Dit geeft een mooie vintage of art deco look aan je woning. In onze showroom in Breda vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende vloertegels en andere tegels met patroon; kom gerust inspiratie op doen! Keramische vloertegels met een patroon hebben ook andere, praktische voordelen, zoals:

  • Het is ideaal voor het betegelen van ronde oppervlakken;
  • Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en soorten;
  • Het is eenvoudig om kleine accenten aan te brengen;
  • Het is erg geschikt voor in vochtige ruimtes;
  • Het heeft een tijdloze uitstraling.