Houtlook tegels

Wil je graag een mooie houten vloer in huis, maar heb je geen zin in het onderhoud dat daarbij komt kijken en wil je gewoon makkelijk met de dweil over je vloer heen kunnen? Dan kies je natuurlijk voor keramisch parket! Met keramisch parket profiteer je van een prachtige houtlook met zeer weinig onderhoud. Het gemak van tegels met de uitstraling van een houten vloer! Wat wil je nog meer?

Keramisch parket met warme uistraling_Veldhoven_01.jpg

Houtlook tegels voor een unieke uitstraling

Met onze houtlook vloertegels creëer je een heerlijk warme uitstraling in je gehele woonruimte. De houtlook plavuizen hebben stuk voor stuk een uniek patroon, wat voor een verbluffend resultaat zorgt. Het belangrijkste is dat deze tegels met houtlook niet van echt te onderscheiden zijn, waardoor iedereen zal denken dat jij een echte houten vloer in huis hebt liggen. Daarnaast kunnen deze vloertegels met houtlook niet alleen in de woonkamer gelegd worden, ze misstaan ook zeker niet in slaapkamers en badkamers!

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het onderhoud van je vloer met een keramisch parket. Denk niet meer aan schuren en lakken; met een dweil of stofdoek krijg je deze unieke vloer makkelijk schoon. Keramisch parket houdt namelijk geen water vast waardoor het ook nog eens perfect is voor in de badkamer, het toilet of de keuken.

Keramisch parket met warme uitstraling_Vicky_1.jpg

Waarom houtlook tegels kopen bij Tegelfloor?

Waarom zou je naar Tegelfloor gaan om een keramisch parket te kopen? Dat is heel simpel. Bij ons ben je namelijk verzekerd van de beste kwaliteit tegels met houtlook en heb je keuze uit een zeer ruim aanbod. Kom eens kijken in onze showroom en laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden. Je kunt een afspraak maken of gewoon even langskomen. De koffie staat voor je klaar.